Cinayet Zanlısı Tutuklandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cinayet Zanlısı Tutuklandı
 :
/ 896 Kez Okundu
| |

İnegöl’de, bir kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı silahlı çatışmayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

İnegöl'de, bir kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı silahlı çatışmayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.
 
Orhaniye Mahallesi Osmanbey Caddesi'nde çıkan silahlı kavgada, Erdinç Kınabaş'ın (47) öldürülmesi, K.Ö'nün (15) yaralanması olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan Mustafa Ö, Semih G. ve Yavuz B, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Mustafa Ö. nöbetçi mahkemece tutuklanırken, Semih G. ve Yavuz B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
İddiaya göre, aralarında husumet bulunan Erdinç Kınabaş ile Mustafa Ö, Orhaniye Mahallesi Osmanbey Caddesi'nde karşılaşmış, ikili arasında çıkan silahlı kavgada Kınabaş hayatını kaybederken, yoldan geçen K.Ö. yaralanmıştı. Restoran sahibi Kınabaş'ı öldüren Mustafa Ö’nün, ifadesinde, “Bir süre önce yolda yürürken, Erdinç arabasıyla benim yanımdan geçerken yüzüme tükürdü, ben de bu yüzden suç işledim” dediği bildirildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.