Cinayetin davası başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cinayetin davası başladı
21 Ara 2017 / Per 16:17
/ 6.220 Kez Okundu
| |

Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda; tartıştığı dünürünü öldürdüğü, gelinini ise yaraladığı iddia edilen sanığın yargılanmasına İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde başlandı.

DÜNÜRÜ İLE GELİNİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Olay geçtiğimiz Nisan ayında Kemalpaşa Mahallesi Hal Sokak üzerinde yaşandı.

Alınan bilgiye göre, Niyazi B. ile dünürü Ali Osman Ş., ve gelini Leyla B., arasında henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Niyazi B, dünürü ile gelinine kurşun yağdırdı.

Silahlı saldırı sonucu vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan gelin ile babası hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Ali Osman Ş., daha sonra hayatını kaybetti.

‘SENİ ÖLDÜRECEĞİM’ DEDİ

Yaşanan tartışma sırasında gelinini yaralayan ve dünürünün ölümüne neden olan sanık ilk kez hakim karşısına çıktı.

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ilk duruşmada tasarlayarak öldürme suçundan yargılanan tutuklu sanık Niyazi B., olay gününü anlatarak, “Eşim Bursa’dan oğlumuzun evine gitmiş. Gelinim Leyla ile tartışma yaşamışlar ve karakolluk olmuşlar. Bu nedenle maktul beni arayarak küfür etti ve ‘seni öldüreceğim’ dedi.”

“Ben eşimi almaya gittim. Evden çıkarken, maktul ile gelinim Leyla ile karşılaştım. O sırada baba kız saldırdı. Bana saldırdıkları için üzerimdeki silahla ayaklarına 6 el ateş ettim. Beraatimi talep ediyorum” dedi.

ARKAMIZDAN ATEŞ ETTİ

Sanık Leyla B.’de ifadesinde “Olay günü kayınvalidem evime geldi. Kapıyı açınca kayınvalidem beni tutup savurdu ve kolumu kapıya sıkıştırdı. Böyle olunca kayınvalidemi evden çıkarttım. Ardından ailemi aradım. Eşyalarımı toplayıp çıkarken Niyazi B., bana yumrukla vurdu.  Babam da beni kurtarmak için araya girdi. Niyazi B., bize arkamızdan ateş etti. Ben ve babam yaralandı. Daha sonra babam vefat etti. Niyazi B.’den şikâyetçiyim cezalandırılmasını talep ediyorum” diye konuştu.

MAHKEME ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, Niyazi B.’nin tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 8 Mart 2018 tarihine erteledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.