Çitli yeni sahasına kavuştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çitli yeni sahasına kavuştu
04 Eyl 2016 / Paz 19:49
/ 797 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi tarafından Çitli Mahallesi’nde yapımına bşlanan futbol sahası tamamlanarak mahalle sakinlerine tahsis edildi.

Açılış öncesi konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Bugün de Çitli Mahallemizde, İsaören Mahallemize kazandırdığımız tesisin bir benzerinin açılışı için bir aradayız. ‘Spor Kenti İnegöl’ hedefiyle İnegöl Belediyesi tarafından kente kazandırılan spor tesisleri zincirine Çitli Mahallesi Futbol Sahası ve Lokal Binası ile yeni bir halka daha ekliyoruz.

Göreve geldiğimizden bu yana, spor konusunda önemli bir altyapısı ve hedefleri olan İnegöl’ü; modern tesislerle donatarak ve yeni spor sahaları açarak, İnegöl’ün spor alanında önemli bir merkez olması için uğraş vermekteyiz. Gençlerimizin, bedensel ve zihinsel gelişmesi, arkadaşlık duygularının oluşması, toplu yaşamanın ipuçlarını bulması bakımından önemli bulduğumuz spor faaliyetlerine şahsım ve belediye olarak her zaman katkı ve destek veriyoruz.

Bu kapsamda belediyemiz tarafından 2009 yılında kurulan; İnegöl Belediyespor, kentte salon sporlarının gelişmesi noktasında çok ciddi mesafeler kat etti ve sporun sadece futboldan ibaret olmadığını gösterdi. Belediyespor'un sadece voleybol ve basketbol ile değil, şehrin genelinde sporu sevdirme ve sporu tabana yayma ile ilgili hedefi var ve bu hedefe emin adımlarla koşmaktayız.

Bunun yanı sıra ilçemizde sporu geliştirmek adına; başta İnegölspor olmak üzere tüm amatör spor takımlarımıza malzeme, otobüs vb. destekler vermekteyiz. Amatör spor kulüplerimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada en büyük desteği vermeye devam edeceğiz.

Şuanda içerisinde bulunduğumuz bu tesis uzun zamandır mahallemize kazandırmak istediğimiz bir çalışmaydı. Çitli Mahallemizin gençlerinin faydalanacağı bu tesiste belki de geleceğin sporcuları yetişecek.

Çitli Futbol Sahası ve Lokal Binasının belediyemize maliyeti ise yaklaşık olarak 200 Bin TL’dir.  

Bugün hayata geçirdiğimiz bu tesis ile hem Çitli Mahallemizdeki gençler yazın tozdan, kışın da çamurdan kurtulacaklar. İnanıyorum ki bu tesis, Çitli mahallesindeki gençlerin hem spor yapması, hem de sağlıklı birer birey olmaları için bu noktada iyi bir araç olacak.

12 yıldır ilmik ilmik işlenen özgün projeler, hayata geçen ilkler ve kalıcı eserlerle İnegöl, geleceğe daha umutla bakıyor. İnegöl’ün imarında emeği geçenlere huzurlarınızda ben bir kez daha teşekkür ediyorum.  Bütün bu eserler; daha güzel, daha modern bir İnegöl için yapılmış ve halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Futbol sahası ve lokal binasının başta Çitli Mahallemiz olmak üzere İnegöl’ümüze hayırlı uğurlu olmasını dilerken, sporu hayatımızdan hiçbir zaman çıkarmamak dileğiyle, saygılarımı sunuyorum." dedi.

Konuşmanın ardından yeni saha kurdele kesimi ile hizmete açıldı. Yeni sahada ilk vuruşu ise Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.