Çocuklara Özel Animasyon
17 Oca 2016 / Paz 14:22
/ 442 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Sevimli Hayvanlar” adlı Animasyon Çocuk Filmini İnegöllü çocuklar ile buluşturdu.

Ailelerin, sinema keyfini çocukları ile birlikte yaşamaları ve özellikle çocukların katılımlarıyla İnegöl’de sinema kültürünü yaygınlaştırma adına düzenlenen animasyon film etkinliği büyük bir beğeni ile izlenildi.

Mobilya Müzesi Konferans salonunda gösterimi gerçekleştirilen animasyon filmi ile hayvan dostlarının duyarsız acımasız insanlara karşı başlattıkları savaşı, insanların bilinçsizliği, vicdansızlığından dolayı susuzluk endişesine kapılan bazı hayvanların bu insanlara karşı baş kaldırmaları ve kendi imkanları ile bu gidişe bir dur demeye çalışmaları ön plana çıkartılarak çocukların doğaya karşı bakış açılarına farklı bir pencereden bakmaları sağlandı.

Bir parçada olsa hayatı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmelerine yardımcı olan bu güzel aktiviteyi ailelerin katılımıyla izleyen çocuklar bol kahkahalı ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.