Çocuklarda Doğru Beslenme Ve Etkin İletişim Konferansı Yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çocuklarda Doğru Beslenme Ve Etkin İletişim Konferansı Yapıldı
29 Ara 2015 / Sal 22:51
/ 414 Kez Okundu
| |

Özel İnegöl Şirin akademi Anaokulu tarafından, Sani Konukoğlu Konferans salonunda Okul Öncesi Dönem Çocuklarda Doğru Beslenme, Obezite ile savaş ve Çocuklarla etkin iletişim konulu konferans düzenlendi.

Konferansın birinci bölümünde konuşmacı olarak yer alan Özel cihangir Hastanesi diyetisyeni Fatih Mehmet Kişioğlu günümüzde değişen beslenme alışkanlıklarının insan sağlığı üzerinde yarattığı olumsuz etkilerden bahsederek sağlıklı beslenmenin önemini anlattı. Yine insanların kilo vermek ya da almak için yanlış yöntemler kullandığını ve yanlış yöntemler sonucunda vücutlarına verdikleri kalıcı zararların telafisinin olmayacağını belirtti.

Konferansın ikinci bölümünde çocuklar etkin ve doğru iletişim konusunda söz alan Psikolog Ayşe Nur Güven Yağız Çocuklarla iletişim kurarken doğru metotlar kullanmanın önemini anlattı. Çağımız hastalıklarından teknoloji bağımlılığından da bahseden Yağız aslında teknoloji bağımlılığını velilerin yarattığını, çocukların ellerine tutuşturulan elektronik cihazların aslında onlardan kurtulmak için bir araç olarak görüldüğünü belirtti. Konferansta yine çocuklarla doğru iletişim konularında birçok detaydan bahsedildi. Program sonunda söz alan Şirin Akademi anaokulu müdür yardımcısı Ceyda Efe ilerleyen dönemlerde benzer eğitimlerin sıklıkla yapılacağını, ilçe halkına açık olarak düzenlenen bu eğitimlerin talep olması halinde farklı konularda da yapılabileceğinden bahsetti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.