Çocukları kahkahaya boğdular

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çocukları kahkahaya boğdular
09 Nis 2018 / Pzt 15:05
/ 662 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi, Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında bu hafta sonu “Aksi İhtiyar” adlı tiyatro oyununu Kurşunlu Mahallesindeki çocuklar ile buluşturdu.

İnegöl Belediyesi'nin her cumartesi çocuklar için düzenlediği çocuk tiyatrolarında bu hafta İnegöl Belediye Tiyatrosunun sahnelediği Aksi İhtiyar'' adlı oyun vardı. Kurşunlu Mahallesindeki çocuklara özel sahnelen, Ayça Abana’nın yazdığı ve Volkan Derman’ın yönettiği oyunda çocuklar aksi bir ihtiyarın başından geçenleri izlerken eğlenceli bir vakit geçirdiler. Çocukların hayal güçlerini artırmaya yönelik tiyatro oyununa İnegöllü minik izleyiciler büyük ilgi gösterdi.

ÇOCUKLARIN HAYAL DÜNYASINA FARKLI BİR PENCEREDEN BAKILDI
Kurşunlu Mahallesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen “Aksi İhtiyar” çocuk tiyatro oyunu ile çocukların hayal dünyasına farklı bir pencereden bakıldı. Oyunda büyüklere saygı ve onlara hürmet etmenin önemine vurgu yapılırken, büyüklerimiz ile birlikte hareket ettiğimizde karşımıza çıkabilecek her türlü engeli aşabileceğimize değinilirken, İnegöllü minikler farkındalık ortaya koyan böylesi güzel bir etkinliğin içerisinde olmaktan dolayı çok mutlu oldular.

Hayatı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmelerine yardımcı olan bu güzel aktiviteyi izleyen çocuklar ise bol kahkahalı ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini doyasıya yaşadılar. Sahnelenen çocuk tiyatrosu sonrası veliler çocukları için gerçekleştirilen bu tür organizasyonlar için İnegöl Belediyesine teşekkür ettiler.

“ÇOCUKLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ”
Tiyatro etkinliği hakkında konuşan Belediye Başkanı Alper Taban; “Çocuklarımızı önemsediğimizi her platformda dile getiriyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Yarınlarımız olan çocuklarımızın her alanda en iyi şekilde yetişmeleri için çalışıyoruz. Hem akademik hem de sosyal açıdan donanımlı bir birey olmaları en büyük dileğimiz. Bizlerde bugüne kadar çocuklarımız için her alanda farklı etkinlik ve programlar düzenleyerek onların gelişimlerine katkı vermeye çalışıyoruz. Özellikle her hafta gerçekleştirdiğimiz tiyatro oyunlarında çocuklarımızın zamanlarını en güzel şekilde geçirmelerini sağlıyoruz. En önemlisi onların hayal dünyalarını zenginleştirmenin uğraşısını veriyoruz. Bu haftada da Kurşunlu Mahallemizdeki çocukların misafiri olduk. Onların o gözlerindeki mutluluğu görmek ve sosyal hayatlarına ayrıcalık katmak bizleri ziyadesiyle mutlu eti. Her geçen gün daha güzel ve faydalı programlarla çocuklarımızın karşısına çıkacağımızı da buradan bir kez daha hatırlatmak isterim” dedi.

NİSAN AYI DOP DOLU GEÇECEK
İnegöl Belediyesi, Nisan ayı içerisinde çocuk tiyatro oyunları ve 23 Nisan özel programları ile İnegöllü çocukların karşısına çıkacak. Bu kapsamda Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde 14 Nisan Cumartesi günü “İbiş” adlı çocuk tiyatro oyunu sahne alacak. Ayrıca 21 Nisan Cumartesi günü Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde çocuk ve sanat etkinliklerimiz, farklı kırsal mahallelerimizde planetaryum gösterileri ve 23 Nisan Çocuk Tiyatro Festivalimiz ile Nisan ayı dopdolu geçecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.