Çok Sayıda Polisi Görünce Olay Var Zannetiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çok Sayıda Polisi Görünce Olay Var Zannetiler
 :
/ 1.892 Kez Okundu
| |

Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Osmanbey Caddesi üzerinde yaptıkları trafik ve asayiş uygulaması yaptı.

Adem Demir /inegolonline.com

Geçtiğimiz günlerde Sinanbey mahallesinde Genel Bilgi Taraması(GBT) uygulamasında aranması olan ve üzerine uyuşturucu madde olan kişiler yakalanmıştı.

Uygulama 1 saat sürerken, yapılan kimlik kontrollerinde hırsızlık, basit yaralama suçlarından aramaları bulunan ve elektrik hırsızlığı yaptığı belirlenen 3 kişi gözaltına alındı.

OSMANBEY CADDESİNDE ASAYİŞ VE TRAFİK UYGULAMASI

 

Dün akşam Osmanbey caddesi Karamehmet Petrol civarında gerçekleştirilen ve saat 20:00’da başlayan ve yaklaşık 2 saat süren uygulamada aranması olan 1 şahıs gözaltına alınırken Ehliyetsiz sürücülere ise trafik cezası kesildi.

Öte yandan vatandaşlar, çok sayıda polisi bir arada görünce olay olduğunu zannetti

ELEKTRİKLİ BİSİKLETLER SIKINTI

 

Trafik uygulamasında bir çok elektrikli bisiklet sürücü gece saatleri olamasına rağmen şarj sıkıntısı yaşamamak için lambalarını kapatması emniyet ekiplerinin gözlerinden kaçmadı. Trafik ekipleri elektrikli bisikletleri durdurup lambalarını yakması konusunda uyarılarda bulundu.

Emniyet yetkililerinin, ilçe halkının huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri adına bu tip uygulamaları sık sık yapılacağı bilgisine ulaşıldı. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.