Çok tartışıldı, son noktayı Başkan koydu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çok tartışıldı, son noktayı Başkan koydu
13 Şub 2016 / Cmt 22:14
/ 7.192 Kez Okundu
| |

İnegöl’de iki yerel gazetenin Royal Otel ile ilgili karşılıklı iddiaları geçtiğimiz haftaya damga vurmuştu. Bu konu Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a da soruldu.

İnegöl’deki iki yerel gazete, geçtiğimiz hafta içerisinde Royal Otel ile alakalı karşılıklı yazılar iddialarda bulunmuştu. Gazetelerin otelle ilgili ve burada yapıldığı ileri sürülen imara aykırı düzenlemeyle ilgili iddiaları Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a da soruldu.

İMARA AYKIRI BİR DURUM YOK

Aktaş, Royal Otel’de imara aykırı bir durum olmadığını ifade ederek şöyle konuştu: “Ben bu tür sorulara yanıt vermeyi de sevmiyorum. Sorduğunuz için cevaplayım. Orada bir kafeterya yapılmıyor. Üst kat açık olduğu için araçlara zarar veriyor. Üst taraf kapatılsın diye bir istek geldi. Kendine ait bir yeri kullanıyor. Duvar tam yapılmadığı için duvar yapıyor. Komple kiracı. Bölüm yapma, büyütme asla söz konusu değil.  Yerinde gezip tespit edilebilir. Ben ertesi gün iddiaları gazeteden okudum. Onlarda kendisi ile ilgili cevap verdi. Benimle ilgili bir durum söz konusu değil.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.