Çözüm merkezinde güldüren telefon diyalogları

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çözüm merkezinde güldüren telefon diyalogları
27 Mar 2018 / Sal 18:22
/ 15.056 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi, Çözüm Merkezi aracılığıyla vatandaşların istek ve taleplerini alıyor. Merkeze gelen şikâyet ve istek arasında tebessüm ettiren ilginç talep ve sorular da bulunuyor.

İnegöl Belediyesi, belediye hizmetlerinin yerinde hızlı, isabetli, etkili ve verimli bir şekilde yapılması için hayata geçirdiği Çözüm Merkezi ile 7/24 vatandaşların hizmetinde…

ESKİ ADI HİZMET MASASI İDİ

Eski adı hizmet masası olan Çözüm Merkezi uygulamasıyla vatandaşlar tüm istek, talep, öneri ve şikayetlerini ulaştırabiliyor. Çözüm merkezi sadece mesai saatlerinde değil günün her saatinde İnegöllülere hizmet vermekte.

ALO 153’DEN ULAŞABİLİRSİNİZ

Çözüm merkezine Alo 153’den ya da 0530 157 30 00 whatsapp hattından ulaşabilirsiniz. İstek ve öneriler doğrudan yüz yüze görüşme yapılarak da iletebilirsiniz.

İLGİ BÜYÜK

Uygulamaya İnegöllüler ilgi göstermeye başladı. İnegöllülerin yaşadıkları probleme çözüm üretmek için kurulan çözüm merkezine aylık ortalama 2 bin 400 başvuru gerçekleşmekte. Çözüm merkezine vatandaşların makul isteklerinin yanında dikkat çeken isteklerde bulunmakta.

EŞ BULMAK İSTEYEN DE ARIYOR

Koyunlarını kaybeden vatandaşın belediyeden anons yapılması isteğinin yanı sıra kendine eş bulmak isteyenler de Çözüm Merkezini arama gereği duyuyor.

GÜLDÜREN TALEPLER

Merkeze ulaşan istek, şikayet ve talepler arasında dikkati çeken, tebessüm ettirenlerden bazıları şöyle:

Koyunum kayboldu belediyeden anons yapar mısınız?

Arabam bozuldu yedek parça lazım.

Çanakkale’ye, Ankara’ya geziye götürüyorsunuz hacca ve umreye de götürün.

Ev sahibim beni evden çıkartıyor, bana yardımcı olun.

Canım çok sıkılıyor bu yüzden sizi aradım.

Evlenmek istiyorum, bana yardımcı olur musunuz?

VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Belediye Başkanı Alper Taban yaptığı açıklamada;

“Belediye hizmetlerinin yerinde hızlı, isabetli, etkili ve verimli bir şekilde yapılması için hayata geçirdiğimiz Çözüm Merkezi ile vatandaşlarımız tüm istek, talep, öneri ve şikayetlerini 7/24 bizlere ulaştırabilirler. Şeffaf, nitelikli ve çağı yakalayan belediyecilik örneklerini ortaya koymak için çalışıyoruz.”

ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYOR

“Bu anlayışla belediye hizmetlerinin daha nitelikli, sonuç odaklı, etkili ve hızlı bir şekilde olması için Hizmet Masası birimi yerine Çözüm Merkezini hayata geçirdik. Çözüm merkezine ulaşan tüm dilek, öneri ve şikayetleri ivedi bir şekilde sonuçlandırıyoruz. Her şey güzel şehir İnegöl’ümüzün gönlü geniş, fedakâr ve cefakâr insanları için.”

VATANDAŞ MEMNUNİYETİ HEDEFLENİYOR

“Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizlerin birinci önceliği. Çözüm Merkezine telefon, sms, yüz yüze, e-mail, sosyal medya veya whatsapp aracılığıyla gelen dilek, öneri ve şikayetler ilgili yerlere iletildikten sonra, işin rahat bir şekilde takip edilebilmesi için vatandaşlardan alınan cep telefonlarına SMS yoluyla takip numarası gönderiyoruz. Çözüm Merkezi aracılığıyla ilgili yerlere iletilen dilek, öneri ve şikayetleri, ivedi bir şekilde sonuçlandırmak için tüm mekanizmaları devreye sokuyoruz.”

BÜYÜKŞEHİR İLE KOORDİNELİ ÇALIŞIYOR

“Son aşamada çözüm merkezine iletilen olumlu veya olumsuz geri dönüşleri bire bir vatandaşları arayarak sonuçlandırıyoruz.

Ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyemizi ilgilendiren her türlü istek, talep ve şikâyetleri de hızlı bir şekilde Büyükşehir Belediyemizin ilgili birimlerine iletiyoruz. Sonuç odaklı çalışma ile Çözüm Merkezimiz İnegöllülerin her zaman yanında olacak” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.