Crazy Team Ekibi tarafından İnegöl’de yeni bir mağara keşfedildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Crazy Team Ekibi tarafından İnegöl’de yeni bir mağara keşfedildi
#İnegöl | Haber Merkezi
31 May 2024 / Cum 18:30
1 dk okuma / 14.577 Kez Okundu
| |

Crazy Team ekipleri, İnegöl'deki Fevziye Kanyonu'nda Dip Kuyu Kümbet Mağarası da dahil olmak üzere birçok mağara, kümbet ve şelale keşfetti.

İnegöl, doğal güzellikleri ile her geçen gün dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak, Crazy Team ekipleri tarafından Fevziye Kanyonu'nda heyecan verici bir keşif gerçekleştirildi. Ekipler, rehber Adem BALI'nin önderliğinde Elma Çayır Köyü'nden başlayarak Kazıklı Yaylası'na kadar uzanan 25 kilometrelik bir parkurda doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Bu parkur boyunca, daha önce kimsenin bilmediği birçok küçük ve büyük mağara, kümbet, dere yatağı ve irili ufaklı şelaleler keşfedildi.

Keşfedilen mağaralardan biri olan Dip Kuyu Kümbet Mağarası, ismini kuyu şeklindeki girişinden alıyor. Mağaranın keşfi, bölgenin jeolojik ve tarihi geçmişi hakkında önemli bilgiler edinmemizi sağlayacak.

Adem BALI, keşifle ilgili yaptığı açıklamada, zorlu arazi koşullarına rağmen ekibe eşlik eden Bursa'dan misafirleri Ersin AYLA ve arkadaşlarına teşekkürlerini iletti. BALI ayrıca, Crazy Team'i ve doğa yürüyüşlerine olan tutkularını takip edenlere de minnettarlığını sundu.


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.