Cuma Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Lütfü Özesen

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cuma Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Lütfü Özesen
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Mar 2024 / Çar 15:31
/ 5.484 Kez Okundu
| |

Cuma Mahallesi muhtar adayı olan Hasan Lütfü Özesen, birlikte çalışıp birlikte başaracağız sloganı ile seçim çalışmasına devam ediyor.

HASAN LÜTFÜ ÖZESEN KİMDİR?
45 yıldır ikamet etmekten büyük mutluluk duyduğum Cuma Mahallemize hizmet etmek için 'bende varım' demek için aday olduğumu açıklıyorum. Mahalleme daha iyi hizmet etmek için ekibimle çalışacağım. Halkımız takdir eder, bizlere mührü almayı nasip ederse, çok güzel ve herkesin faydalandığı bir muhtarlık dönemini hep beraber yaşayacağımızı umut ediyorum. Mahallemizin ihtiyacı olan taze kanı, yıllardır mahallenin ihtiyaç duyduğu hizmeti, vatandaşla iç içe bir şekilde mahallemize sunmak için adaylığımı açıklıyorum. Mahallemizin bir evladı olarak, mahallemiz için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen ekibimle birlikte hizmet etmeye geliyoruz. İnegöl'ün en köklü mahallelerinden olan Cuma Mahallesini tarihine yakışır bir şekilde yeniden, el ele kalkındırmak için oylarınıza talibim. Sorunları biliyoruz ve bu sorunların çözümü için siz değerli mahalle halkımızdan 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oylarınızı bekliyorum” dedi.
CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM
İnegöl belediyesi  ile başladığım memuriyet hayatımda çeşitli kademelerde görev yaptım ve Bursa büyükşehir belediyesi İnegöl itfaiye müdürlüğünde hizmetimi sürdürdüm. 30 yıllık memuriyet görevimde vatandaşlarımızın canını, malını kurtarmak için canımı hiçe sayarak çalıştım. Bundan sonraki süreçte de mahalle sakinlerimizin canı ve malını korumak, huzurunu sağlamak, hizmetlerin gelmesine önayak olmak için canla başla çalışmak istiyorum.
Muhtar sözüne muteber edilen kişidir. 
Ben ve ekibimle bu yola baş koyduk. Gece gündüz 7/24 demeden elimizden geleni yapmaya hazırız.İçinizden biri Mahallenizin sesi olmak için cuma mahallesi muhtar aday adayı olarak karşınıza çıkmış bulunmaktayım.
HASAN ÖZESEN KİMDİR?
12.03. 1971 doğumluyum. İlköğretimimi inegöl Gazipaşa ilkokulunda orta ve lise eğitimimi inegöl lisesinde bitirdim.Anadolu üniversitesi halkla ilişkiler fakültesi mezunuyum. 1993 yılından beri inegöl belediyesi ve Bursa büyükşehir belediyesinde çeşitli kademelerinde görev yaptım. Çocukluğum gençliğim ve halen hayatımı Cuma mahallesinde idame ettiriyorum. Evli ve 2 çocuk babasıyım.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.