Cumhurbaşkanı Erdoğan İnegöl’e Selamlarını İletti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan İnegöl’e Selamlarını İletti
17 Şub 2016 / Çar 19:10
/ 7.297 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde muhtardan sonra bu kez kaymakamlarla da bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2. Mülki Amirler Toplantısı’nda kaymakam ve vali yardımcıları ile bir araya geldi. Türkiye’nin farklı bölgelerinde görev yapan ilçe kaymakamları ve vali yardımcıları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın misafiri olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde verilen öğle yemeğinde ağırlandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 2. Mülki İdare Amirleri Toplantısı’nda bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu’da güvenlik güçlerimize karşı kullanılan silahların ve militanların önemli bir kısmının Suriye ve PYD kaynaklı olduğunun bilindiğini ifade ederek, “DAEŞ’le savaşması için YPG’ye verilen lojistik destek, bugün Türkiye’ye yönelik tehditlerin aracı haline dönüştü. Her şey apaçık ortadayken, PYD ve PKK arasındaki bağı yok saymak, körlük değilse ülkemize karşı hasmane bir tutumdur” dedi.

İNEGÖL’E SELAMLARINI İLETTİ

Konu ile görüştüğümüz İnegöl ilçe kaymakamı Ali Akça bugün Cumhurbaşkanlığı külliyesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüştük, Bütün İnegöllülere selam ve sevgilerini iletti. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.