Cumhurbaşkanı Erdoğan’da 100 il 1000 ilçe projesine sıcak bakıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan’da 100 il 1000 ilçe projesine sıcak bakıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
19 Eyl 2021 / Paz 10:35
/ 3.512 Kez Okundu
| |

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 2023 yılına girdiğimizde 1000 ilçe 100 il projesi kapsamında Sayın Cumhurbaşkanımızın da bu konuda yaklaşımı çok farklı değil dedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve MHP İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyelerini kulüp tesislerinde ziyaret ettiler.


MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman 2023 yılında İnegöl'ün il olacağını vurgularken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 100 il 1000 ilçe projesine sıcak baktığını söyledi.

Büyükataman açıklamalarına şu şekilde konuştu “İnegöl Bursa’nın gözbebeği, Türkiye’nin gözbebeği. Ben sizlere öncelikle başarılar diliyorum. İnegöl ülkeye sağlamış olduğu ekonomik anlamdaki üst düzeyde katkı ile her şeyi zaten fazlasıyla hak eden bir ilçemiz. İnegöl’ün il olması herkesin rüyası. Pek çok vilayetten büyük her anlamda bunu ziyadesiyle dünden bugüne hak eden ilçelerimizin başında İnegöl geliyor. Allah nasip ederse, 2023 yılına girdiğimizde 1000 ilçe 100 il projesi kapsamında Sayın Cumhurbaşkanımızın da bu konuda yaklaşımı çok farklı değil. Mahalli idarelerle ilgili yeni bir düzenleme söz konusu olacak. Bu 100 ilin muhakkak bir tanesi İnegöl olacak. İnegöl’ün hak etmiş olduğu beklentiyi inşallah karşılık bulacak şekilde bir gayret içerisinde olacağız. Şüphesiz İnegöl il olmakla çok şey kazacak, ülkede kazanacak. İnşallah İnegölspor’umuz hak ettiği yerde sizlerin gayretiyle mutlaka yerini alacak. Cenabı hak yar ve yardımcınız olsun.”ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.