Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret açıklaması
#İnegöl | Haber Merkezi
29 Kas 2021 / Pzt 14:42
/ 6.426 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret konusunda yaptığı açıklamada bütün kesimlerinin hayat şartlarını iyileştirmek için mücadele ediyoruz dedi.

Asgari ücret arttı diye işçi çıkarma gibi bir durumla karşılaşılacağını zannetmediğini belirten Erdoğan "Biz alt gelir grupları başta olmak üzere milletimizin bütün kesimlerinin hayat şartlarını iyileştirmek için mücadele ediyoruz. İstenmeyen durumların oluşmasını engellemek için elimizdeki araçları kullanırız. Kimsenin mağdur olmasına müsaade etmeyiz" diye konuştu.

Son dönemlerde Türkiye'de faiz konusuyla ilgili spekülasyonlar yapıldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan " Burada en önemlisi, hatırlayın geçmişte Türkiye’de gecelik faizlerin 7.500’lere vardığını gördük. O dönemde iktidarda CHP vardı. CHP’nin olduğu bir dönemin faturasını bu millet ödedi. Tabi şimdi 18 yaş altı genç kesim, genç kuşak bunları yaşamadı ama bunları biz yaşadık, gördük. Şu anda bu CHP’nin Sözcüsü de o dönemin faillerindendir. Hatırlayın Bay Kemal grup konuşmalarında “faizi 1’e indirin, biz de gelip sizi destekleyeceğiz” dedi. Bir insan akşam sabah bu şekilde bir değişiklik gösteremez. “Faizi 1’e indirin, biz de gelip sizi destekleyeceğiz” diyeceksin, ondan sonra da kalkıp şimdi de faiz indirimine tepki göstereceksin" ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.