Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İnegöl’e tarihi söz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İnegöl’e tarihi söz
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Oca 2021 / Cmt 16:28
/ 30.559 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, İnegöl’e yeni bir fuar alanı yapılması isteğini geri çevirmeyerek yeni fuar alanının yapılması için talimat verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Vahdettin Köşkü'nde, TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral Başkanlığındaki Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Konseyi Üyelerinden oluşan heyeti kabul etmiştir.

HAKAN ÖZDEMİR’DE HAZIR BULUNDU
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın da katıldığı toplantıda İnegöl Genç İş Adamları Derneği'ni temsilen Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özdemir'de hazır bulundu.

FUAR MERKEZİ MÜJDESİ
Kabulün çalışma toplantısı bölümünde TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özdemir söz alarak İnegöl'ün uzun yıllardır eksikliğini yaşadığı uluslararası bir mobilya fuar merkezinin kentimize kazandırılması yönündeki taleplerini Cumhurbaşkanı ve Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan'a iletti. Ülkemizin ve şehrimizin bu talebi uzun yıllardır dile getirdiğini ancak bugüne değin bu konuda yeterli desteği göremediğimizi belirten Özdemir, toplantının sonunda fuar merkezinin yapılacağına ilişkin sözü almış olarak İnegöl'e dönmeyi ve İnegöl halkına bu müjdeyi vermeyi arzu ettiğini ifade etti.

TALİMATI BAKAN ELVAN’A VERDİ
Bu konuşma üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çelik konstrüksiyonla yapılacak İnegöl'e yakışır uluslararası bir fuar alanıyla ilgili çalışmaların derhal başlatılması talimatını Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan'a verdi. İnegöl'deki yerel inisiyatiflerin de katkısıyla fuar alanının bir an önce bitirilmesini isteyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan "Yaptık, gitti!" diyerek İnegöl'e hayırlı olması temennisinde bulunmuşlardır.
 
Hakan Özdemir açıklamasına şöyle devam etti;
KGF ve Eximbank kredilerinden, ihracatçılarımızın sorunlarına kadar birçok konuda net, somut ve kesin sonuçların alındığı bu etkili ve verimli buluşma Türk iş dünyasının önünü açacak bir takım önemli kararlara vesile olmuştur.

İNEGÖL’E HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Basın kuruluşlarının yoğun ilgi gösterdiği ve televizyon kanallarında canlı yayınlanan ziyarette hüsnü kabulleriyle bizleri onurlandırarak İnegöl'ümüze fuar merkezi kazandırılması talimatını veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Sayın Bakanlarımıza ve her zaman olduğu gibi bizlere öncülük eden Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Erkan Güral ve değerli çalışma ekibine şükranlarımızı sunuyoruz.
 
Bu müjdeli haberin İnegöl'ümüze hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, halkımıza sağlık, esenlik ve mutluluklar diliyoruz.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.