Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İnegöl programı netleşti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İnegöl programı netleşti
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Eki 2019 / Sal 08:51
/ 4.731 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel yaptığı davet ile MODEF EXPO fuarını ziyarete gelecek.

Daha önceden programın detayları ile alakalı AK Parti’den hiçbir resmi açıklama yapılmazken , buda programın iptal edileceği dedikodularına neden olmuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişine 1 gün kala AK Parti’nin sosyal medya hesaplarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geleceğine dair afişler paylaşılmaya başlandı.
PROGRAM BİLGİSİNİ AKTARACAK
AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel bugün basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İnegöl programı hakkında bilgiler verecek.
SAAT 13.00’DA İNEGÖL’DE
Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İnegöl’e geleceği saat ise netleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 13.00’da İnegöl’de olması bekleniyor.
PROGRAM NETLEŞMEYE BAŞLADI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çarşamba günü Doğanspor sahasına helikopter ile iniş yapacak. Doğanspor'da hummalı bir çalışma yapılıyor. Doğanspor sahasından Kültür Park'a geçiş yolu yapılması planlanıyor.
KORKULUKLAR KONULDU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İnegöl programı öncesi İnegöl'de yoğun güvenlik önlemleri alınmaya devam ediyor.

Kaymakamlık kavşağından Emniyet Müdürlüğüne kadar park caddesi üzerinde bulunan ara sokakların girişine güvenlik korkulukları kondu.
ÇARŞAMBA GİDENE KADAR ZİYARETÇİ ALINMAYACAK
Erdoğan'ın ziyaret günü fuara ziyaretçi alınmayacak. Sadece firma çalışanları stantları başında olacak. Recep Tayyip Erdoğan fuar ziyareti sonrası MODEF arkasında bir konuşma yapacak. Erdoğan'ın ayrılması sonrası ziyaretçiler tekrar fuar alanına alınacak.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.