Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingi neden iptal edildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingi neden iptal edildi
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Tem, 2022 / Cmt 14:14
/ 16.569 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa’da ki mitingi, mitinge saatler kala ileri bir tarihe ertelendi. Kamuoyu ise mitingin neden iptal edildiğini merak ediyor.

İNEGÖL ONLİNE / ADEM DEMİR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa’daki mitingi ileri bir tarihe ertelendi. Mitinge saatler kalan bu haberi ilk olarak İnegöl Online duyurdu. İnegöl Online’nın haberinin ardından ilk resmi açıklama AK Parti il başkanı Davut Gürkan sosyal medya hesabından mitingin ertelendiğini T2 tramvay hattının açılışı için Binali Yıldırım’ın geleceğini duyurdu.

Daha sonra görüştüğümüz AK Parti ilçe başkanı Mustafa Durmuş Bursa’ya kaldırılacak araçlarında iptal edildiğini belirtmişti.
Mitingin iptal edilmesinin ardından AK Parti teşkilatlarında büyük bir şok yaşanırken kamuoyu ise mitingin neden iptal edildiğini merak etmeye başladı.

Bununla alakalı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve AK Parti Bursa İl Başkanlığı’ndan bu saate kadar resmi bir açıklama gelmezken kulislerde 2 iddia dolaşıyor.

Birinci iddia Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın NATO’daki yoğun programı sonrası Madrid’den dönerek ayağının tozu ile asgari ücret görüşmelerine katılması bu programlardan yorgun düştüğü belinde de bir incinmenin olduğu, doktorların yoğun Bursa programına izin vermediği konuşuluyor.

İkinci iddia ise bugün Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde arazide kayıp düşerek şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşcı'nın (24) cenaze namazı Bursa’dan kalkacak. Şehit cenazesinin olduğu bir günde miting yapmanın doğru olmadığı için programın ileri bir tarihe ertelendiği konuşuluyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.