Cumhurbaşkanının Hırvatistan programında Hüseyin Şahin’de yer aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanının Hırvatistan programında Hüseyin Şahin’de yer aldı
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Eyl 2022 / Per 15:45
/ 3.191 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hırvatistan programında AK Parti Eski Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan'ın Sisak kentinde İslam Kültür Merkezi açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Açılış töreninde Başkan Erdoğan'a Hırvatistan İslam Birliği Kurucu Onur Ödülü verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:
 
"Sisak İslam Kültür Merkezi'nin açılışı vesilesiyle Sizlerle hasret gidermekten memnuniyet duyuyorum. Rabbim birliğimizi dayanışmamızı daim eylesin diyorum.
Biz hiç düşünmeden verilen desteği memnuniyetle kabul ettik. Hırvatistan İslam Birliği'nin kendi imkanlarıyla başlattığı projeye 2018 Aralık ayı itibarıyla TİKA da dahil oldu.
Sayın Kitarovic 16 Ocak 2019 tarihinde Türkiye'ye yaptığı ziyaret sırasında TİKA ve Hırvatistan İslam İşbirliği arasında bu konuda bir mutabakat zaptı imzalandı. Bu merkezin diğer dinlerden dostalrımızın da vakit geçireceği, şehirin buluşma, kaynaşma adreslerinden bir iolacağını ümit ediyorum.
Bu kıymetli eserin başta Sisak halkı olmak üzere tüm dost ve kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum.

HÜSEYİN ŞAHİN’DE YER ALDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hırvatistan programında AK Parti 24,25,26. Dönem Bursa Milletvekilliği görevlerinde bulunan Hüseyin Şahin’de yer aldı.

PROTOKOLDE YER ALDI
Programın canlı yayınlandığı anda Hüseyin Şahin’in AK Parti Bursa Milletvekilleri ile protokolde yer alması dikkatlerden kaçmadı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.