Cumhurbaşkanı’nın İnegöl programı için çok önemli açıklamalar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı’nın İnegöl programı için çok önemli açıklamalar
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Eki 2019 / Sal 11:50
/ 4.767 Kez Okundu
| |

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İnegöl programı ile alakalı önemli açıklamalarda bulundular.

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ,Milllevekili Vildan Yılmaz Gürel, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve ilçe Başkanı Mustafa Ersan’ın hazır bulunduğu programda Ayhan Salman yaptığı açıklamada “Bizim için çok onur verici bir gün olacak. Saat 13.00 gibi İnegöl’e gelecek ve fuar alanımızı ziyaret edecek. Ziyaret sonrası vatandaşlarımız ile Cumhurbaşkanımızı bir araya getirmeyi planlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız uzun bir süre sonra İnegöl’e gelecek ve uzun bir süre İnegöl’de kalacak. Burada bir şehir turu yaptırmayı arzu ediyoruz.  İnegöl önemli bir ilçemiz sanayi şehri ve mobilyanın başkenti. “

“Türkiye önemli bir gündem yaşıyor bir tarafta Suriye gündemi var bu durumda Sayın Cumhurbaşkanımızın İnegöl’e gelmesi çok onur verici bir durum.   Cumhurbaşkanımızın İnegöl’ün caddelerini dolaştıktan sonra teşkilat mensupları ile bir araya gelerek akşam yemeği yiyecek.”

“Sağ olsun milletvekilimizin daveti ile süreç başladı. Vildan Hanım fuarımıza davet etmesi ve bu davetin kabul edilmesi ile birlikte süreç başladı. Birkaç gündür yoğun bir tempo var” ifadelerini kullandı.
 
AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel yaptığı açıklamada “Herkes yapması gerekeni yapıyor, şehrimizi seviyoruz. Vekilliğimiz hasebi ile bize davet düştü. Sayın Cumhurbaşkanımız sağ olsun en az benim kadar İnegöl’ü seviyor. Yoğun programına rağmen gelecekler inşallah.  Biz onu en güzel şekilde ağırlayalım üzmeyelim diye düşünüyorum. Bunu arzu ediyorum sizden.”

“Biz zaten her zaman iletişim halindeyiz talepleri uygun bir zamanda iletiyoruz. İnegöl’ü MODEF’i ziyarete gelmişken ben dosya vermeyi uygun görmüyorum. Verilen dosyalar bir işleyiş içinde kimisi tamamlanmak kimisi değerlendirmeye alındı.  İnegöl’den cumhurbaşkanımıza iletilmeyen bir konu kalmadı. Temennim o ki ben bu konuda iletmeyeceğim sizden de ricam üzmeyin cumhurbaşkanımızı konuları biliyor yarın uygun görürse bir açıklama yapar.” Dedi.
 



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.