Darbe Girişimi Sonrası Mobilyacılara Lobi Tavsiyesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Darbe Girişimi Sonrası Mobilyacılara Lobi Tavsiyesi
08 Ağu 2016 / Pzt 18:20
/ 6.917 Kez Okundu
| |

AK Parti İnegöl eski ilçe başkanı Bülent Temelli dış basının ülkemizde yaşanan darbe girişimini yanlış bir şekilde lanse etmesi üzerine Bülent Temelli’den lobi çalışmaları yapılması gerekliliği tavsiyesi geldi.

AK Parti İnegöl eski ilçe başkanı Bülent Temelli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Fetullahçı terör örgütü FETÖ/PDY’nin darbe girişimi sonrası Avrupa basınının Türkiye’de yaşanan olayları yanlış bilgilendirmesinden dolayı mobilyacıların lobi faaliyetlerine başlaması gerektiğini vurguladı.

Temelli yaptığı paylaşımda “Bugün; Yurtdışından Görüştüğüm Ve Bizleri Çok İyi Tanıyan Bir Müşterim, Avrupa Basınının Özellikle Yanlış Bilgilendirmesiyle, Yaşadığımız Olayların Çok Farklı Gösterildiğini Söyledi.” İfadelerini kullandı.

LOBİ FAALİYETLERİ TAVSİYESİ

Mobilyacılarının yurt dışında bulunan dostlarına ve müşterilerine  lobi faaliyetlerini yapma tavsiyesine bulunan Temelli “Haydi arkadaşlar! şimdi sıra derdimizi diğer ülkelerdeki dost ve müşterilerimize anlatarak lobi yapmakta. Dünya halâ olayları net olarak görmüyor. Birkaç dost ülke hariç, çoğu olayları çarpıtılmış olarak veriyor. İlişkili olduğumuz müşterilerimizi arayıp veya yazarak bilgi verip süreci anlatır, gerçek yüzünü ortaya koyabiliriz. Hatta İnegöl'e ve ülkemize davetimizde "güçlü insanların ülkesi" olduğumuzu vurgulayarak davet edebiliriz.”

 

KISA FİLM YAPILABİLİR

Temelli yaptığı paylaşımlarda en çok dikkat çeken konunun kısa bir film yapılacağını belirterek “Hatta bununla ilgili kısa bir film hazırlayıp o ülkelerde yayınlattırabiliriz.
Unutmayalım! Hepimizin yapabilecek bir şeyi vardır...” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.