Depremde Hayat Kurtaracak Çelik Masa İnegöllü Girişimciden!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Depremde Hayat Kurtaracak Çelik Masa İnegöllü Girişimciden!
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Nis 2024 / Per 15:21
/ 1.539 Kez Okundu
| |

İnegöllü girişimci Serdar Özkan, deprem anında hayat kurtaracak çelik masa tasarladı. Deprem esnasında kafes görevi yapacak bu masa, Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkeden de talep görüyor.

İzmir'de düzenlenen Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda tanıtılan masanın en önemli özelliği deprem anında sığınak görevi görmesi. Çelikten imal edilen masa, sökülüp takılabilir özelliğe sahip ve patenti Serdar Özkan'a ait.
Masaya dair bilgi veren Özkan, şunları söyledi:
"Masamız, deprem esnasında sığınak görevi görecek şekilde tasarlandı. Komple sökülüp takılabilen özelliğe sahip ve patenti tarafımıza ait. Seri üretime de başladık. Seri üretimde de ilk ihracatı yurt dışına yaptık. İzmir bir deprem bölgesi. Türkiye çapında da biz bu masayı tanıtarak, bir kişinin dahi depremde eğer burnu kanamadan çıkmasına vesile olabilirsek ne mutlu bize diyoruz."
Depremden korunmanın yanı sıra masanın diğer kullanım alanları da mevcut:

Ofis masası
Yemek ve toplantı masası
Gıda saklama alanı
Deprem anında ilaç ve malzeme saklama alanı

Masaya yurt dışından yoğun talep geldiğini belirten Özkan, Türkiye'de de İzmir ve İstanbul başta olmak üzere bayiliklerin verileceğini söyledi.
Bursalı girişimci Serdar Özkan'ın depremde hayat kurtaracak çelik masası, inovatif tasarımı ve işlevselliği ile öne çıkıyor. Bu ürün, deprem riski taşıyan bölgelerde yaşayan insanlar için önemli bir çözüm sunuyor.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.