Depremzedelerin mobilyaları İnegöl’den karşılanacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Oca 2020 / Pzt 01:09
/ 11.672 Kez Okundu
| |

TV 8’de başlatılan yardım kampanyasına katılan Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, Elazığ’da gerçekleşen deprem sonrası depremzedelerin mobilyaları Mobiliyum AVM tarafından karşılanacak dedi

Türkiye, 6.8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ için tek yürek oldu. Acun Ilıcalı, Elazığ depremi nedeniyle zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. Çok sayıda ünlü ve zengin ismin yanı sıra birçok vatandaş da kampanyaya katkıda bulundu.

51 MİLYON TL BAĞIŞ TOPLANDI

Acun Ilıcalı'nın başlattığı yardım kampanyasında 51 milyonun TL bağış toplandı.

ÖZDİLEK'TEN 1 MİLYON

Kanalın yayınına bağlanan iş adamı Hüseyin Özdilek, 1 milyon TL bağışta bulundu. Özdilek "Allah devletimize milletimize zeval vermesin" ifadelerini kullandı.

REKOR BAĞIŞ CEMİL KAZANCI'DAN GELDİ

Acun Ilıcalı'ya SMS mesajı atan Cemil Kazancı ise 2 milyon TL bağışladığını açıkladı. Böylece, programın rekor bağışı Cemil Kazancı'dan gelmiş oldu.

MOBİLYA İHTİYAÇLARINI MOBİLİYUM KARŞILAYACAK

Yayına bağlanan Mobiliyum yönetim kurulu başkanı Talha Timur Han  "Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası 50 Bin TL nakit olmak üzere ve evlerini kaybederek mağdur olan tüm vatandaşlarımızın da mobilyaları İnegöl Mobiliyum AVM esnafları tarafından karşılanacak" dedi.

Talha Timur Han'ın bu sözü sonrası başta Acun Ilıcalı olmak üzere salondakiler uzun süre Talha Timur Han'ı alkışladı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.