Dev Projenin Lansmanı Yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dev Projenin Lansmanı Yapıldı
17 Ara 2015 / Per 17:03
/ 6.469 Kez Okundu
| |

İnegöl halkının merakla beklediği Şehri Huzur projesinin lansmanı bugün gerçekleştirildi. 12 bin 500 m2 alan üzerine kurulacak olan Şehri Huzur, mimari estetiği ve özellikleri ile katılımcıları hayran bıraktı.

İnegöl’de faaliyet gösteren Huzur İnşaat tarafından bir süredir isim tanıtımı gerçekleştirilen Şehri Huzur projesinin lansman toplantısı bugün yapıldı. Aynı zamanda Huzur İnşaat firmasının yeni şirket merkezinin açılışının da yapıldığı lansman toplantısında, projeye ilgi büyük oldu.

KALİTEDEN TAVİZ VERMEDEN ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ

Şehri Huzur projesinin lansmanı, Huzur İnşaat şirketinin yeni şirket merkezinin açılış töreni ile başladı. Açılış töreninde konuşan Huzur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Sütçü, inşaat sektöründe çıtayı yukarı çıkarabilmek adına çaba sarf ettiklerini ifade ederek, “Hepimiz İnegöl’ümüzü seviyoruz ve İnegöl’ümüzün istenilen noktaya ulaşması için gayret gösteriyoruz. Bu arada Ertan Sütçü olarak Huzur İnşaat olarak üzerimize düşen görevi en üst mertebeye, bu çıtayı daha da yukarıya çıkarabilme adına vazifemizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizler Huzur İnşaat olarak kalite anlayışımızdan taviz vermeden, güvenilirlik ilkemizle birlikte inşaat sektöründeki atılan adımları daha da yukarıya çıkarabilme adına büyük özveri ve azimle çalışıyoruz. Şehri Huzur projemiz de İnegöl’ümüze bir kat daha vizyon katmış olacak, inşaat sektörünün çıtasını bir kat daha yukarıya çıkaracak” dedi.

1 BUÇUK YILDA TAMAMLANACAK

“İnşaat sektöründe hizmet çok önemli” diyen Sütçü, “Çok güzel bir proje yapabilir ve tamamlayabilirsiniz. Ama bu projenin arkasında durmak, hizmet etmek önemli bir ayrıntıdır. Dolayısıyla Huzur İnşaat hizmet noktasında bu konuda üzerine düşeni yapmış olacaktır. Şehri Huzur projemiz 1 buçuk yıl içerisinde bitirilecek bir proje. Bundan önceki projemiz Abı Hayat’ı 3 ay önce tamamlayıp teslim etmiştik. İnşallah yine bu projemizi de çok daha erken teslim ederek, vaatlerimizi çok daha erken yerine getirerek kalite anlayışımızdan taviz vermeden hedefine ulaştırmış olacağız” şeklinde konuştu.

LANSMANA ÖZEL YÜZDE 5 İNDİRİM

Lansman programına özel bugün için yüzde 5 indirim yapıldığını dile getiren Ertan Sütçü, “Bugün aynı zamanda bir lansman toplantısı yapıyoruz. Bugüne özel olarak da yüzde 5 indirimimiz olacak. İnşallah cenabı hak projemizin hedefine ulaşmasını nasip eylesin” dedi.

DEV EKRANDA ANİMASYONLA ANLATILDI

Ertan Sütçü’nün ardından ise Şehri Huzur projesinin animasyon gösterimi yapıldı. Hazırlanan dev ekranda proje tüm detaylarıyla katılımcılara anlatıldı. İşte muhteşem sitenin özellikleri:

İŞTE ŞEHRİ HUZUR’UN ÖZELLİKLERİ

12 bin 641 m2 alan üzerine kurulan İnegöl’ün yeni yaşam alanı Şehri Huzur, 9 bin m2 sosyal tesis ve yeşil alana sahip. Site içerisinde bulunan süs havuzları ve su aynası, bahçe oturma ve dinlenme alanları, çocuk parkı tam anlamıyla Şehri Huzur’u bir tatil beldesi havasına dönüştürüyor. Muhteşem proje bunlarla da sınırlı değil. Voleybol ve basketbol sahası, her daireye 2 araçlık toplam 96 araçlık otopark, güvenlikli ve kontrollü giriş çıkış, danışma, yürüyüş parkuru, güvenlik ve kamera sistemi, mescit ve dinlenme alanı, merkezi lokasyon, sosyal tesisler, açılabilir kapalı yüzme havuzu, fitness ve spor salonu, oyun salonu, sauna ve buhar banyosu da Şehri Huzur projesi içerisinde yer alıyor. Ayrıca tüm daireler bahçe manzaralı.

SİNAN’LAR OLMASI İÇİN SÜLEYMAN’LAR LAZIM

Projenin tanıtım animasyonu sonrası tören konuşmalarla devam etti. Şehri Huzur projesinin mimarı Şenol Şimşek, yaptığı kısa konuşmada, “Huzur İnşaatın yeni şirket merkezinin hayırlı olmasını diliyorum. Genelde yapılarda problem olduğunda mimar eleştirilir. Mimar Sinan’dan sonra bir mimar gelmedi denir. Evet, Mimar Sinan’la boy ölçüşecek haddimiz yok. Ama Sinan’lar olması için Süleyman’lar lazım. Bu projeyi bu hale getirmemizde Ertan Bey ve Hasan Beyin vizyonu çok ön plandaydı. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

DAHA BÜYÜK DÜŞÜNMEK GEREK

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise “İlçemiz gelişiyor, ülkemiz gelişiyor. Artık her şeyde standartlar yükseliyor. Sadece yaşadığımız ülke değil, bütün dünya bizim hedef pazarımız. Dolayısıyla yaşam alanlarımızla ilgili de büyük düşünmemiz gerekiyor. Bu şehirde ciddi bir altyapı var bununla ilgili. Bu güzellikler içerisinde bu şehirde daha büyük düşünmek gerekiyor. Bunu konut yaparken de mobilya yaparken de kaportacılık yaparken de düşünmek gerekiyor” şeklinde konuştu.

“BİNALAR ESKİDİ VE DEĞİŞMEYE YÜZ TUTTU”

“Artık çevre yolundan bu şehre girenler, bu şehrin ciddi bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduğunu görüyor” diyen Aktaş, şöyle devam etti: “Bu manada artık binaların eskidiği ve değişmeye yüz tuttuğunu görüyoruz. Örneğin tekel evleri. 200 dönümlük bir alan. Kentsel dönüşüme müthiş bir konu olacak bir yer. Burada bunları yaparken, beraberinde de yeni İnegöl projesi de bundan sonra bu şehrin ufkudur.”

CİDDİ MESAFE ALINDI

Son olarak konuşan Kaymakam Ali Akça da “Anadolu’nun muhtelif şehirlerini gezdiğimizde, atalarımızın gerek Osmanlı gerek Selçuklu döneminde olsun çok estetik ve sağlam binalar yaptığını görüyoruz. O binalar hem yıpranmalara hem depremlere dayanarak tüm sağlamlığıyla bu günlere yetişmiş. Ama maalesef biz özellikle sivil hayatın sürdüğü alanlarda özellikle konutlarda aynı sağlamlıkta ve estetikte binalar yapamadık. Yapamadık ama bedelini de çok ağır ödedik. Hepimiz 1999’daki o büyük depremi hatırlıyoruz. Binlerce can gitti. Ama o büyük deprem bizlere çok şeyler öğretti. Sağlam bina nasıl yapılır onu öğretti bize. Hem İnegöl hem Türkiye ölçeğinde ciddi mesafeler alındığına inanıyorum. Bu kentsel dönüşümlerin altındaki ana nedenlerden biri de bu. Şehri Huzur da zevkleri ortaya çıkaran bir proje. İnşallah sahipleri adı gibi huzur bulurlar” ifadelerinde bulundu.

PROJEYİ GÖREN TELEFONA SARILDI

Konuşmaların ardından önce Huzur İnşaatın yeni şirket merkezi kurdele kesimi ile açıldı, ardından da Şehri Huzur projesi bir de maket görseller üzerinde incelendi. Burada vatandaşlar muhteşem projeyi görünce telefonlarına sarıldı. Onlarca vatandaş projenin fotoğraflarını çekti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.