Din düşmanlarının hazımsızlığı, İNULAŞ’tan tepki geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Din düşmanlarının hazımsızlığı, İNULAŞ’tan tepki geldi
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Eki 2019 / Sal 14:49
/ 17.634 Kez Okundu
| |

İslam dininden rahatsız olanlar İnegöl’de halk otobüsünün arkasında yazan ayetlerin resimlerini montajlayarak sosyal medyada paylaşıyorlar

İnegöl’de duyarlı bir vatandaş halk otobüslerinin arkasına ücreti karşılığında Nür suresi 31. Ayetini paylaşarak tebliğ çalışmasında bulunmuştu.
Nür suresinin 31. Ayetinin meali ise şu şekilde “Ey Peygamber mümin kadınlara söyle; gözlerini haramdan sakınsınlar. Irzlarını korusunlar başörtülerini yakalarına kadar indirsinler”

İSLAM DİNİNİ KÖTÜLEMEYE ÇALIŞIYORLAR

Yaşanan bu durumu hazmedemeyen bazı kendini bilmezler bu resimi montajlarayarak “Ey Peygamber evlatlığının karısıyla evlen” gibi saçma sapan bir yazı yazarak sosyal medya hesaplarında paylaşarak islam dinini kötülemeye çalıştılar.

MONTAJLANAN AYETİN MEALİ

Halbukü Ahzab suresinin 37. Ayetinde ise şu ifadeler yer almakta “ Bir zaman, Allah’ın kendisine lutufta bulunduğu, senin de lutufkâr davrandığın kişiye, "Eşinle evlilik bağını koru, Allah’tan kork" demiştin. Bunu derken Allah’ın ileride açıklayacağı bir şeyi içinde saklıyordun, kendisinden çekinme hususunda Allah’ın önceliği bulunduğu halde sen halktan çekiniyordun. Zeyd onunla beraber olduktan sonra müminlere, evlâtlıklarının -kendileriyle beraber olup ayrıldıkları- eşleriyle evlenmeleri hususunda bir sıkıntı gelmesin diye seni o kadınla evlendirdik. Allah’ın emri elbet yerine getirilecektir.” İfadeleri yer almakta.

ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR

İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram ise “Bu yaşanan fotomontaj olayı bizim otobüslerimizde yaşanması bizleri derinden üzmüştür. İslam dini gibi mukaddes bir dinde böyle bir iftira atılması özellikle, her şeyin onun yüzü suyu hürmetine yaratılan bir peygambere böyle bir iftirada bulunanları Allah’ın ayeti ile dalga geçenleri Allah’a havale ediyorum. Ayette buyurduğu gibi Allah nurunu tamamlayacaktır. ” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.