Dindar, kindar söyleminin faturası Veliye Birgül’e kesildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Şub 2020 / Çar 19:26
/ 8.405 Kez Okundu
| |

CHP İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun’un dindar ve kindar istemiyoruz söyleminin faturası, dindar ve kindar istemiyoruz söylemine tepki gösteren CHP İnegöl eski Gençlik Kolları Başkanı Veliye Birgül’e kesildi. Mevcut yönetim Veliye Birgül’ü CHP’den ihraç etme kararı aldı.

CHP İlçe Başkanı Kemal Torun'un "Kindar ve Dindar nesil istemiyoruz" sözlerine CHP İnegöl eski Gençlik Kolları Başkanı Veliye Birgül tepki gösterdi.

Veliye Birgül,Kemal Torun’un yaptığı açıklamaya tepki göstererek “Hiçbir yol arkadaşım Kemal Torun’un yaptığı açıklamaları desteklememektedir. Bizlerin dindar nesille bir problemimiz yoktur. Çünkü bizde inanıyoruz, biz dini kullananlara tepki gösteriyoruz. Benim annem kapalı o da dinini yaşayan biri. Kemal Torun yaptığı açıklamayı desteklemiyorum, bulunduğu görevi terk etmesi gerekiyor” ifadeleri sonrası Kemal Torun’un yönetimi Veliye Birgül’ü partiden ihraç etmek için harekete geçti.

SUÇU BASINA ATMIŞTI
Canlı yayında konuşmalarının basın tarafından manipüle edildiğini ifade eden Kemal Torun gerçekleştirdiği toplantı sonrası suçu basına atmıştı.

İHRAÇ EDECEKLER
Veliye Birgül’ü CHP’den ihraç etmek için harekete geçen Kemal Torun’un yönetimi parti yönetimin Whatsapp görüşmelerinde, kongrelerin sona erdiği en kısa sürede ihraç edilmesi gerektiği yazdı.

Eski ilçe başkanı ve şimdiki Kemal Torun yönetiminde ise yönetici olan Engin Başar ise il yönetiminde devir teslim yapılmasını beklemesini gerektiğini ifade ederek ilin ilk toplantısına disiplin dosyası göndermenin nasıl olacağını sordu.

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.