Diplomasi zirvesi İnegöl’de yapılacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Diplomasi zirvesi İnegöl’de yapılacak
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Ara 2019 / Çar 17:43
/ 1.595 Kez Okundu
| |

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Güvercin, yaptığı açıklamada 2020 yılında İnegöl’de diplomasi zirvesi yapacaklarını açıkladı.

İnegöl ile Afrika ülkeleri arasında ticaretin daha fazla gelişmesi adına MUSİAD çalışmalara başladı. İhracat hedefi olan İnegöl’ün yeni pazarlar noktasında ciddi kapı açmasına vesile olacak programda Afrika ülkelerinin büyükelçileri katılım sağlayacak.
Programın İnegöl’de yapılması konusunda Mehmet Döngel Başkanlığındaki MÜSİAD İnegöl Şubesi Yönetimi yoğun bir çaba sarf etti.

İNEGÖL’DE YAPILACAK

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Güvercin yaptığı açıklamada “Gaziantep şubemiz ev sahipliğinde Amerika kıtası büyükelçilerinin katılacağı bir diplomasi zirvesini Şubat 2020'de gerçekleştireceğiz. Haziran 2020'de İnegöl'de Afrika büyükelçilerinin katılacağı diplomasi zirvesi ve Eylül 2020'de ise Nevşehir'de Asya Pasifik ülkelerinin büyükelçilerinin katılacağı diplomasi zirvesi düzenleyeceğiz. Toplamda 4 zirve ile diplomasi faaliyetlerimizi güçlendireceğiz. Ayrıca, 5 Aralık Perşembe günü Türkiye'de bulunan fahri konsoloslarımız var. Bu fahri konsoloslarımızı genel merkezimizde istişare toplantısına davet ederek çalışmalarını ve MÜSİAD ile iş birliklerini kendileri ile konuşacağız." İfadeleri kullandı.

ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

MÜSİAD İnegöl Şubesi ile MÜSİAD Genel Merkezi arasında görüşmelerin devam ettiği dev zirve için çalışmaların başlatıldığı öğrenildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.