Diriliş Oyuncularına Tarihi Karşılama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Diriliş Oyuncularına Tarihi Karşılama
27 Kas 2015 / Cum 20:03
/ 2.086 Kez Okundu
| |

Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’un oyuncuları, imza töreni öncesi İnegöl Mehteri tarafından marşlarla karşılandı.

Türkiye’yi ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul Dizisinin oyuncuları, bugün İnegöl’deydi. Nurettin Sönmez (Bamsı Beyrek), Hüseyin Özay (Korkut), Kaptan Gürman (Geyikli), Celal Al (Abdurrahman) ve Ayberk Pekcan (Artuk Bey), gün boyu ilçemizde farklı ziyaretler gerçekleştirdi. Babasultan köyünde Geyikli Baba türbesi ile başlayan ziyaretler, ardından Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın ziyareti ile devam etti.

SÜRPRİZ KARŞILAMA

Aktaş’ın ziyareti sonrası dizi ekibi, kalabalık takipçileri ile birlikte Sani Konukoğlu konferans salonunda yapılacak imza törenine geçmek için yaya olarak konferans salonu önüne geldi. Ancak burada oyuncuları bir sürpriz bekliyordu. Daha önceden yerini alan İnegöl Mehteri, dizi ekibinin salon önüne gelmesiyle birlikte Diriliş Ertuğrul dizisinin jenerik müziğini çalmaya başladı.

MEHTERANA EŞLİK ETTİLER

Mehteran tarafından coşkuyla karşılanan dizi ekibini, kalabalık ilçe halkı da takip etti. Yüzlerce kişinin bulunduğu alanda oyuncular atmosferden çok etkilendi. Tarihi İnegöl Mehterinin marşlarına alkışlarla eşlik eden oyuncular, Mehteranla poz vermeyi de ihmal etmedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.