Diş Hastanesinde 1,5 Yıllık Gecikme Var

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Diş Hastanesinde 1,5 Yıllık Gecikme Var
 :
/ 1.794 Kez Okundu
| |

Bakkallar odasının düzenlediği sahur programında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ak Parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin diş hastanesinin süreci hakkında bilgiler verdi.

Daha önce 3 kez müteahhitler yüzünden yapımı duran diş hastanesinin önümüzdeki günlerde tekrardan ihaleye çıkacağını ifade eden Ak Parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin “Diş hastanesinin yapım sürecinde müteahhit firmaların iflas etmelerini ve işi bırakmalarını yaşadık, tabi buda bizi üzüyor. Bir hizmeti kazandırmanın gecikmesi başta bu işi planlayanlar olarak, siyasiler olarak AK Parti kadroları olarak bizi üzüyor. Ama burada bir idare mekanizmada işliyor, bayram öncesi ihalesi yapılacak. Bana bürokratların söylediği çok büyük bölümü bitti, teknik teçhizatları hazır ihale ye çıktığında parası da Bursa’da 4 milyon TL ödenekte çıkarmıştık. İnşallah en kısa sürede biter de hizmete açarız. “ dedi.

BÖLGEYE HİZMET VERECEK

Diş hastanesinin bittiği takdirde bölgeye hizmet vereceğini ifade eden Şahin “ Muhteşem bir eser olarak hastaneden önce bitecekti. Aslında ama üzülerek söylüyorum şuanda yaklaşık 1,5 yıllık bir gecikme var Bursa’nın Nilüfer’den Doğa Çınar’ın ardından en güzel ağız diş sağlığı merkezi olacak. Özellikle şehrin doğusunda Yenişehir İznik pazaryeri Domaniç’e hizmet verecek tabi bu hizmetin İnegöl’de veriliyor olması şehrimiz adına sevindirici olay. İnşallah en kısa sürede bitmesini temenni ediyoruz.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.