Doğanspor evinde kayıp
20 Oca 2018 / Cmt 19:53
/ 788 Kez Okundu
| |

Bursa süper amatör küme B grubunda mücadele eden İnegöl donağspor, Sanayi sahasında ağırladığı grubun güçlü ekiplerinden Elmasbahçelerspor’a 2-0 yenildi.

İlk yarıda her iki ekipte üstünlük sayısı bulamazken, karşılaşmanın ikinci yarısında Resul ve Mehmet Memiş ve Mehmet Açıkgöz’ün attığı gollerle deplasmanda 2-0 öne geçen Elmasbahçelerspor maçı  2-0 kazandı. Elmasbahçelerspor bu sonuç ile puanını 32’e çıkararak 2. sıradaki yerini korudu. Doğanspor ise 10 puanda kalarak alt sıralarda yer aldı.

 

Sahada iki emniyet mensubu bulunmasına rağmen, polisimiz maç öncesi, maç içinde ve maç sonrası taraftarlar ile konuşarak hiçbir, taşkınlık ve küfürsüz güzel bir maç izlenmesini sağladı. Sahada görev alan iki emniyet mensubumuzu tebrik ediyoruz.

Doğanspor 0 – 2 Elmasbahçelerspor

 

Hakemler: Oğuz Özkeskin 7, Hami Köstereli 7, Doğancan Arslan 7

 

Doğanspor: Erman 4, Veli 5, Bekir 5, Mehmet 5 (Dk.80 Muzaffer ?), Yıldıray 4, Yusuf 4, Levent 4, Sezer 5 (Dk.72 Burak ?), Mahmut 3 (Dk.55 Özkan 3), Ufuk 4, K.Yusuf 4

 

Antrenör: Ömer Bakay

 

Elmasbahçeler: Anıl 7, A.Safa 7, İbrahim B 7, Mehmet 7, Uğur 7, İbrahim Ç 7, Resul  8 (Dk.90 Doğukan ?), Erdal 7, Mehmet A. 8 (Dk.80 Emre ?), Zafer 7, Aygün 7 (Dk.90 Burak)

 

Antrenör: Selçuk Serbest

 

Sarı Kart: Erdal Dk.54 (Elmasbahçeler) Mehmet G. Dk.60 ( Doğanspor)

 

Gol: Dk.65 Resul (Elmasbahçeler)

Elmasbahçelerspor atağında, Doğanspor ceza alanı içinde sağ kanatta topla buluşan Resul, topa düzgün bir vuruşla sağ çaprazdan topu ağlara gönderdi.

 

Gol: Dk.77 Mehmet A. (Elmasbahçeler)

DOĞANSPOR ceza alanı içinde penaltı noktasında topla buluşan Elmasbahçelerden Mehmet defans oyuncusunu çalımlarımdan sonra ayakla vuruşunda topu ağlarla buluştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.