Doğanspor fırtınası devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Doğanspor fırtınası devam ediyor
26 Eki 2015 / Pzt 16:50
/ 578 Kez Okundu
| |

Bursa 1. Amatör Küme’de yer alan Doğanspor 3. maçında Yenişehir Esnaf Doğanspor’u mağlup ederek iyi gidişatını sürdürdü.

1. Amatör Küme’de ilk 2 haftayı galibiyetle tamamlayan Doğanspor sahasında Yenişehir Esnaf Doğanspor’u konuk etti. Rakibini 4-2 mağlup eden Doğanspor 3’te 3 yaparak 9 puanla liderliğini devam ettirdi.

BAŞARIMIZ TESADÜF DEĞİL

Ligin ilk üç maçında galip gelen Doğanspor Yöneticisi Şeref Ay, kalan maçlarda da galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini belirterek, "Takımımız, Yenişehir temsilcisi karşısında sergilediği güzel futbolunu dört golle süsleyerek sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Grubumuzun en golcü takımıyız. Takımımızın şu ana kadar gösterdikleri başarılarının tesadüf olmadığını kanıtladıklar.” dedi.
MİSAFİRPERVER DAVRANDIK
Amaçlarının Amatör Futbol Ligi’nde geçen yıl olduğu gibi bu yılda ligin ilk yarısını başarılı bir şekilde tamamlamak istediklerini hatırlatan Ay, “Takımımızın oynadığı futboldan yönetim olarak memnunuz. Yenişehir Esnaf Doğanspor’da tribünleri dolduran seyircilerimize bizlere gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Karşılaştığımız Yenişehir Esnaf Doğansporlu oyunculara sahada gösterdikleri güzel mücadeleden ve yöneticilerin dostane davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Şeref Ay son olarak Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Yeni Karaman spor maçından puan ile ayrılacaklarına inandıklarını söyledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.