Doğanspor yeni başkanını seçti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Doğanspor yeni başkanını seçti
04 Haz 2017 / Paz 13:25
/ 3.817 Kez Okundu
| |

Bursa Süper Amatör Kümede mücadele eden Doğanspor yeni başkanını seçti.

Tek liste ile gidilen kongrede Başkanlığa Yeniden Tahsin Semiz getirildi.  Yeni yönetim şu şekilde oluştu.

Kongre sonraıs konuşan Tahsin Semiz şu ifadeleri kullandı; “Kulübümüze kapalı Tenis kortu kazandırdık Yönetim olarak göreve geldiğimiz ilk yıl Doğansporu önce 2. Amatör kümede, daha sonra 1.amatör kümde şampiyon yaparak süper amatör kümeye yükseldik. Geçtiğimiz sezon haketmediğimiz halde futbolcularımıza büyük cezalar veridli, kadromuz eksik düşmesine rağmen futbolcu kardeşlerimiz büyük emek sarfederk ligde kalmayı başardılar.” Dedi.
Semiz, Emeği geçen herkese teşekkür etti. “İnanıyorum ki bize bu güne kadar tüm desteğini sunan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, Belediye Meclis Üyelerimize, Siyasi partilerimizin değerli Başkan ve Yöneticilerine, İş Adamlarımıza ve bizi hiçbir maçımızda yalnız bırakmayan değerli taraftarlarımıza layık olabilmek adına, tüm çabayı gösterip başarılı olacağız” dedi.

YENİ YÖNETİM

Tahsin Semiz, İsmail Ünsal, İlker Akgüller, Gökhan Emre, Taner Erim, Ümit Haraslı, Sercan Özçiftçi, Ali Matışlı, Abdullah Akşeker, Selim Saman, Turgut Ordu, Sinan Çağlar, Hasan Eltutan, Eren Kaya, Mustafa Uysal, Mesut Şahar


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.