Doğanspor’da Olağan Kongre Yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Doğanspor’da Olağan Kongre Yapıldı
29 May 2018 / Sal 17:35
/ 3.398 Kez Okundu
| |

Yeni sezonda Bursa 1.Amatör Kümede mücadele verecek olan Doğanspor’da genel kurul heyecanı yaşandı ve tek liste ile ile gidilen kongrede mevcut başkan Tahsin Semiz ve yönetimi yeniden göreve seçildi.

Tüm üyelerin evet oyunu alarak güven tazeleyen Başkan Tahsin Semiz, teşekkür konuşmasında, “Sayın divan değerli üyeler, Kongremize katılan çok değerli Kafkasspor’un yöneticileri ve hocaları hepinize öncelikle kongremize hoş geldiniz. Yapılan kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Doğanspordaki yöneticiliğimiz Allah kısmet ederse bu yıl beşinci seneye giriyoruz. İlk gediğimiz birinci sene 2. Amatörde şampiyon olduk. İkinci sene 1.Amtör de şampiyon olduk. 3.sene zor şartlara rağmen Süper amatör kümede ligde kalmayı başardık. 4.Senemizde ise küme düştük. Sportif olarak sevinci de, üzüntüyü de hepsini yaşadık. Yönetimi geldiğimizden itibaren kulübe maddi olarak bir tenis kortu kazandırdık. Birde bu sene arkadaşlarımız ile beraber paintball projemiz vardı. Bunu da hayata geçirmeyi başardık. Şu an Paintball federasyonu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Burayı resmi musabaka sahası yapmak istiyoruz. İnşallah bundan sonrada amacımız 1.kümede şampiyon olup yeniden Süper Amatör kümeye yükselmek istiyoruz. Doğansporu hak ettiği yere inşallah yeniden getireceğiz. Geçtiğimiz sezon düşme konusu da bizlere bir tecrübe oldu. Bu sene yaptığımız hataları inşallah önümüzdeki dönemde yapmayacağız. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyorum. Hayırlı akşamlar diliyoruz.”

Yönetim Kurulu :
Güven tazeleyen Tahsin Semiz'in listesinde şu isimler bulunuyor; İsmail Ünsal, Ümit Haraslı, Gökhan Emre, Mesut Şahar, Ali Matışlı, Abdullah Akşeker, Selim Saman, Sercan Özçiftçi, Sinan Çağlar, Taner Erim, İlker Akgüller, Hasan Eltutan





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.