Doğanspor alt yapının meyvelerini topluyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
 Doğanspor alt yapının meyvelerini topluyor
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Mar 2024 / Çar 17:59
/ 1.095 Kez Okundu
| |

Doğanspor Başkan Yardımcısı Mesut Şahar, U-17 takımının ilk yarıdaki galibiyetini ve altyapıya yapılan yatırımların meyvelerini verdiğini gösteren gelişmeleri yorumladı.

Doğanspor Başkan yardımcısı MESUT  ŞAHAR;
 
Bugün U-17 karşılaşmasını izledim ilk yarıyı nağmaglup lider bitirdiler  teknik ekibimiz ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ederim..
 
Sezon başında aldığımız yönetim kurulu  kararıyla bütün gücümüzü çocuklarımıza alt yapımıza vermeyi onlara harcama kararı aldık bugün görüyorum ki aldığımız kararların meyvesini almaya başladık . Önce U-18 takımımız sonra U-16 takımımız elit lige çıktı . Şuan U-17 takımımız yoluna kayıpsız devam ediyor.
 
ÖNCE EĞİTİM SONRA GELİŞİM!!

alt yapı hocalarımızla sürekli diyalog halindeyiz ihtiyaçlarına koşmaya çalışıyoruz yönetim olarak toplumumuza once karakterli sonra calışkan sporcular kazandırmak istiyoruz. Teknolojinin ilerlemesi ile günlük hayata bir yönde katkı sağlarken diğer yönden de bazı doğallıkların yitirildiğini söyleyen ŞAHAR; “Gençlerimizin en büyük zevki baktığımızda telefon, internet, bilgisayar. Artık okul bahçelerinde ve sokak aralarında top oynayan çocukları göremiyoruz. Bizim çocukluğumuzda sokakta bulduğumuz her yerde bir kale kurup maç yapardık. Şimdiki gençlerimiz maalesef bundan yoksun büyüyor ve yeteneklerini geliştiremiyorlar. Yönetim kurulumuz ve tüm alt yapı hocalarımız bunu en aza düşürmek için eğitimin önemini vurgulayarak anlatıyoruz .  Biz gençlerimiz için  elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz ve her zaman destekleyecegiz..
 
Bu oluşumda emegi geçen herkese yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz...


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.