Doğanspor’dan Çifte İmza

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Doğanspor’dan Çifte İmza
29 Tem, 2016 / Cum 22:29
/ 758 Kez Okundu
| |

Bursa Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Doğanspor iç transferde 2 isimle yeniden anlaştı.

İç transferde takımın önemli isimleriyle yeniden masaya oturan yönetim orta saha oyuncusu Ahmet Ateş ve Samet Arslan ile yeniden anlaşma imzaladı. Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden Basın Sözcüsü Gün Burak Uğur, yeni sezon için ortaya hedef koyacaklarını ifade etti.

Uğur, Teknik Direktör Ömer Bakay'ın sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, "Yeni sezon öncesi yaptığımız toplantının ardından kadromuzu belirlemek için kolları sıvadık. Hocamızın raporları doğrultusunda ilk olarak iç transfer çalışmalarımıza başladık. Görüştüğümüz oyunculardan orta saha oyuncusu Ahmet Ateş ve Samet Arslan ile yeniden anlaştık” dedi.

Genel Kaptan Abdullah Akşeker yaptığı açıklamada “Bu sezon hedefimiz Güzel futbol oynamak. Tabi hedef koymak en kolayıdır. Önemli olan bu hedefi gerçekleştirmek için doğru adımlar atabilmek. Transferde iyi oyuncuları almak istiyoruz ama bu oyuncuların da bir maliyeti var. Burada amacımız doğru transferleri en düşük maliyetle yapmak" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.