Doğugücü'nden açıklama 'Büyük ölçüde gerçekleştirdik'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Doğugücü'nden açıklama 'Büyük ölçüde gerçekleştirdik'
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Ara 2022 / Cum 16:51
/ 1.282 Kez Okundu
| |

Doğugücü Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Yeniçeri, yaptığı açıklamada sezon hedeflerinin büyük ölçüde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimi Doğugücü'nde, Federasyon Sorumlusu Muhsin Yeniçeri yaptığı açıklamada sezon içerisindeki hedefleri anlattı.

Kurumsallık, Tesisleşme, Alt Yapı ve 3. Lig hedefiyle girdiğimiz 2022-2023 Sezonunda hedeflerimizi büyük ölçüde gerçekleştirmiş durumda olduklarını belirten Yeniçeri şunları söyledi; "Puan Tablosuna baktığımızda  istediğimiz ve  hakettiğimiz yerde olmasak da  26.  haftayı lider olarak tamamladığımızda tüm bu süreç, zafere giden yolun kutsal çilesi olarak akıllarda tebessümle kalacak.  

Sezonun ilk devresinin son maçında Babaeskispor ile Alanyurt Sahası’nda karşılaşacağız. Taraftarımızın her koşulda ve her sonuçta takımımızın destekçisi olduğunun bilinciyle iç sahalarda daha özgüvenli ve çoşkulu oynuyoruz.  Değişen teknik ekibimizin yeniden oluşturduğu şampiyonluk havasını devre arası yapacağımız takviye transferlerle pekiştireceğiz.  Camiamızın ve taraftarımızın desteği ile devre arasına galibiyet ile girmek ve bir seri başlatmak istiyoruz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.