Doğugücü'nden flaş açıklama; İnegöl'de oynamayacağız!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Doğugücü'nden flaş açıklama; İnegöl'de oynamayacağız!
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Kas 2022 / Çar 15:08
/ 7.288 Kez Okundu
| |

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Doğugücü, yaşanan saha ve teknik sorunlar nedeniyle maçlarını Bursa'da oynama kararı aldığını duyurdu.

Doğugücü yönetiminden yapılan açıklamada konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi;

Kamuoyunun Bilgisine ;
?Doğugücü Spor Kulübü yönetim kurulu olarak , sezon öncesi yapılan görüşmeler sonucunda 2022 - 2023 sezonunda  , iç saha maçlarımızı İnegöl Alanyurt  Spor Toto sahasında oynama kararı alınmıştır. Bu doğrultuda BAYRAMPAŞA TEKNİK ve BEYLERBEYİ maçlarını da Alanyurt Spor Toto sahasında oynanmıştır. Ancak gelinen nokta da artık iç saha maçlarımızı bu sahada oynamamız mümkün değildir.
?Alanyurt Spor Toto sahasında, Bölgesel Amatör Lig yetkililerinin istediği teknik şartlara sahip değildir. Oynanan her maç öncesi eksikliklerin giderilmesi ve yetkililerin ikna edilmesi için büyük uğraşlar verilmektedir.
?Alanyurt Spor Toto sahası , büyüyen camiamızın ve taraftarlarımızın ihtiyaçlarını karşılamamaktadır. Tribünün küçük ve basık olması nedeniyle taraftarlarımızın , maçı izleyip takımı desteklemesi mümkün olmamaktadır. Yine protokolü ve misafirleri ağırlamaya uygun bir alan bulunmamaktadır.  
Bu kapsamda takımın motivasyonunu bozacak gelişmelerin yaşanmaması , maç önü hazırlıklarının yönetim ve teknik kadro açısından daha sorunsuz gerçekleşebilmesi için teknik şartların tamamını sağlayan bir statta iç saha maçlarımızın oynanmasına karar verilmiştir. Yönetim kurulu tarafından yapılan çalışmalar ve idari mercilerle yapılan görüşmeler neticesinde bundan sonraki iç saha maçlarımızın BURSA ATICILAR-3 sahasında oynanmasına karar verilmiştir.  
?Doğugücü Spor Kulübü büyük bir camia olup , yeni statta da takımı hiçbir zaman yalnız bırakmayacaktır. Bu uğurda imkanı olmayan taraftarların maçları takip edebilmesi için gerekli servis hizmetleri yönetim tarafından sağlanacaktır.
?İnegöl bir spor şehridir , ilçemizde onlarca farklı statülerde spor kulübü bulunmaktadır. Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 3 takımımız olmasına rağmen , bölgesel amatör lig standartlarının gerektirdiği bir stadımız bulunmamaktadır. Doğugücü Spor kulübü olarak İnegöl’ümüze standartlara ve ihtiyaçlara uygun stadyum yapılması için gerekli başvurular ve çalışmalara devam ettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunuyoruz. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.