Doğugücü’nden sert tepki; Bizi yok sayamazsınız

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Doğugücü’nden sert tepki; Bizi yok sayamazsınız
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Nis 2022 / Cmt 12:12
/ 5.534 Kez Okundu
| |

Dün gerçekleşen İnegöl’ü spor şehri yapalım programına İnegöl’de ki amatör kulüpler davet edilirken, Doğugücü Spor Kulübü davet edilmemesi, Doğugücü Spor Yönetiminin tepkisini çekti.

"İnegöl'ü Sporla Anılan Bir Şehir Yapalım"  sloganıyla yola çıkılan projenin üçüncü tanıtım ayağı Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İnegöl’de bulunan spor kulüplerinin davet edildiği programa Doğu Gücü’nün davet edilmemesi, Doğugücü Spor Kulübü yönetiminin tepkisini çekti.
Doğugücü’nün yok sayılmasını şiddetle kınadıklarını belirten Doğugücü Yönetim Kurulu yaptıkları açıklamada ise şu ifadeleri kullandı;
“Kulübümüz kurulduğu günden bu yana ilçemizde spor faaliyetlerinin, odaklarından biri olmuştur. Bu uğurda ilçemiz gençlerinin, sporcu ahlakı ve disiplini ile yetişmesini misyon edinmiştir.  Son olarak 2021-2022 yılında farklı yaş kategorilerinde düzenlenen futbol turnuvalarına katılacak takımlar kurmuş ve ilçemizi temsil etmiştir. Yine futbol takımımız bu sene yarıştığı Süper Amatör A Grubunu yenilgisiz lider tamamlamıştır. Halen futbol okulumuzda çeşitli yaş gruplarında öğrencimiz bulunmaktadır.

       İnegöl kaymakamlığı bünyesinde başlatılan “ İnegöl’de Sporun Yaygınlaştırılması Projesi” kapsamında, 15.04.2022 tarihinde düzenlenen toplantıya kulübümüzün davet edilmemesi, büyük hayal kırıklığına neden olmuştur. Amacı sporun yaygınlaştırılması olan iş bu toplantıya ilçemizde bulunan bütün spor kulüpleri davet edilip, kulübümüzün dışlanmasını üzüntüyle karşılıyoruz. Kulübümüzün çağrılmaması on binleri aşan, taraftarlarımızın da dışlanması anlamına gelmektedir. Organizasyonu gerçekleştiren kulübümüzü yok sayan kurumları ve yetkilileri şiddetle kınıyoruz.  Sporun birleştiriciliğine aykırı iş bu tutumu kamuoyunu bilgisine sunuyoruz.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.