Doğugücü’nün yeni başkanı Osman Taşdemir oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Doğugücü’nün yeni başkanı Osman Taşdemir oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Oca 2024 / Cmt 12:07
/ 3.360 Kez Okundu
| |

Doğugücüspor, son genel kurulunda Osman Taşdemir liderliğindeki yeni yönetim kuruluyla yoluna devam etme kararı aldı. Olağan genel kurul, kulüp tesislerinde gerçekleşti ve 18 kişilik yeni yönetim kurulu göreve başladı.

Uzun yıllardır kulübe hizmet eden Osman Taşdemir, Başkan Yasin Uçkun'un istifasının ardından tekrar başkanlık görevini üstlendi. Aynı zamanda İnegölspor'da Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Taşdemir, bu görevine de devam edecek.
 
Başkan Yasin Uçkun dönemindeki yönetimin şampiyonluk hedefiyle yola çıktığını ancak şanssız maçlarda puan kaybettiklerini belirten Taşdemir, 7 beraberlik yaşadıkları maçlardan dolayı zirveye ortak olma şanslarını kaybettiklerini ifade etti. Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra Yasin Uçkun'a ve eski yönetimine teşekkür eden Taşdemir, camiaya hitaben takıma sahip çıkılması çağrısında bulundu.
 
Maddi anlamda futbolculara borçlarının olmadığını belirten Taşdemir, prim ödemelerinin sezon sonuna kadar yapıldığını ve olası ayrılıklar durumunda takımın güçlendirileceğini vurguladı. Şampiyonluk hedefini sürdürdüklerini belirten başkan, camiadan destek isteyerek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.