Doğugücüspor Arda İle Kazandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Doğugücüspor Arda İle Kazandı
29 Eki 2018 / Pzt 17:25
/ 2.834 Kez Okundu
| |

İnegöl Doğugücüspor ile İnegöl Kafkasspor arasında İnegöl Derbisini, ev sahibi Doğugücüspor, 20.Dakikada Arda’nın golüyle kazandı.

Pazar günü İnegöl kurtuluş sahasında oynanan karşılaşmayı çok sayıda taraftar izledi. Her iki takım taraftarının büyük desteği ile maça başladı. Ev sahibi ekip Doğugücüspor karşılaşmanın 20’ci dakikasında Arda’nın ayağından bulduğu golle öne geçti.
 
TEK GOLLE GÜLDÜ
 
İlk devresi Doğugücüspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Kafkasspor önemli pozisyonlar yakalasa da istediğini elde edemedi. Savunmada hata yapmayan Doğugücüspor geliştirdiği kontra ataklarda ikinci golü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmadan ev sahibi ekip olan Doğugücüspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 
Net Özel Öğretim Kurumları - Net akademi Firma sahibi Erdal Güler alınan 3 puan sonrasında, Erol Et Mangal'da teknik heyet ve futbolcuların katılımı ile Doğugücüspor’a yemek sponsoru oldu.
 
 
Doğugücüspor 1 – 0 Kafkasspor
 
Hakemler: Erkan KONAK, Semih Kurtuluş, Okan Üner
Saha: Kurtuluşspor Sahası
Tarih: 28.10.2018 – Pazar Saat:15:30
 
Doğugücüspor: Ertuğrul, Ömer, İlhan, Melih (Dk.70 Melih), Arda (Dk.58 Samed), Emre A, Erkan, Tuğkan, Uğur, Özgür, Armağan (Dk.58 Zafer)
 
Antrenör: Sait Taşkesen
 
Kafkasspor: Melih, Serdar, Hakan, Osman, Fatih, Ümit, Burhan (Dk.63 Selman), Furkan (Dk.90 Burak), Yakup, Semih (Dk.80 Şerif), Bahadır
Antrenör: Aydın Ungan
 
Sarı Kartlar: Armağan (Dk.25), Arda (Dk.30), Emre (Dk.72), Ertuğrul (Dk.89), Tuğkan (Dk.90
) Doğugücüspor. Osman (Dk.35), Ümit (Dk.54 ), Furkan (Dk.72) Kafkasspor.
 
Gol: Dk.20 Arda Ağırkan (Doğugücüspor)
Kafkasspor ceza alanı içine atılan ortada topa yükselen Doğugücüsporlu oyuncular ceza alanı arkasına aşırttıkları topla buluşan Arda defansın arkasında ayakla vuruşunda top ağlara gitti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.