Dosyaları Bakana İletti
03 Nis 2017 / Pzt 20:38
/ 1.833 Kez Okundu
| |

Referandum çalışmaları kapsamında İnegöl’e gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, mobilyacıları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Yenişehir Devlet Hastanesi’nin temel atma törenine katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu, törenin ardından İnegöl’e geldi. Müezzinoğlu, ilk olarak Mobiliyum AVM’yi ziyaret etti.

REFERANDUM ZİYARETİ

16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum için iş adamlarından destek beklediklerini kaydeden Müezzinoğlu,  İnegöl’ün geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de en büyük desteği vereceğine inandığını belirtti.

BÜROKRATLARA İLETTİ

Mobiliyum AVM’de Bakan Müezzinoğlu’ndan URGE projesinde karşı karşıya kaldıkları sorunun çözümü için yardım istenirken; ayrıca kumaşta Dahilde İşleme İzni için var olan 9 aylık sürenin kısa olduğuna vurgu yapılarak; bu sürenin 12 aya çıkarılması talep edildi. Müezzinoğlu, konuyu Ekonomi Bakanlığı bürokratlarına iletti. Öte yandan Mobilya Vadisi AVM Genel Koordinatörü Bülent Temelli, mobilyacıların ve Ahıskalıların yaşadıkları sıkıntıları bir dosya yaparak bakana iletti.

MOBİLYA VADİSİ’NE GEÇTİ

Dr.Mehmet Müezzinoğlu, daha sonra Mobilya Vadisi’ne geçti. Mobilya üretim üssü İnegöl'de 40 bin metrekarelik alanda kurulan Mobilya Vadisi’nde mobilyacıları ziyaret eden Müezzinoğlu, 16 Nisan referandumunun sağlayacağı katkıları aktardı.

İNEGÖL’E DEĞER KATACAK

Mobilya Vadisi AVM Genel Koordinatörü Bülent Temelli de yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Mobilya Vadisi sakinleri olarak çok heyecanlı bir gün geçiriyoruz. Bu nazik ziyaretiniz bizleri mutlu etti. 40 bin metrekarelik bir alanda hizmet veriyoruz. İnşallah İnegöl mobilyasına daha fazla artı değer kazandırma adına yola çıktık. Başta Cumhurbaşkanımız ve sizlerin göstermiş olduklarınız 2023 hedefine ulaşma adına İnegöl mobilyacıları olarak elimizden geleni yapıyoruz.  Bu projeyi İnegöl kazandırmanın da heyecanını yaşıyoruz. Bizleri ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.