Down sendromlu Bahar’a dillere destan düğün

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
28 Tem, 2018 / Cmt 20:07
/ 55.880 Kez Okundu
| |

İnegöl’de yaşayan 23 yaşındaki down sendromlu Bahar Eren evlilik hayali ailesi sayesinde gerçekleşti.

Down sendromlu olan 23 yaşındaki Bahar Eren e küçüklüğünden küçük yaşlarından itibaren birçok genç kız gibi gelinlik giymenin ve evlenmenin hayalini kurdu.
Evlenme hayali olan genç kızın hayali annesi Ayşe Uçar ve teyzesinin oğlu Selim Yemenicioğlu sayesinde gerçekleşti.

ARKADAŞLARIYLA DOYASIYA EĞLENDİ

Temsili olarak gerçekleşen düğün merasiminde genç kız hayali olan beyaz gelinlik içerisinde sahneye çıkarken damatlık ise gen kızın teyzesinin oğlu Selim Yemenicioğlu oldu. Yaklaşık 2 saat süren temsili düğün merasiminde gelin Bahar Eren arkadaşlarıyla beraber doyasıya eğlendi.

Kızını gelinlik içerisinde gördüğü için çok mutlu olduğunu ifade eden anne Ayşe Uçar “İnanılmaz bir duygu kızım için bu eğlenceyi hazırladık çok mutluyum. Herkesin böyle bir eğlence yapmasını isterim. Bu bir sonuçta engelli eğlencesi oluyor. Kızımı beyaz gelinlik içerisinde gördüm çok mutluyum. Kızımda devamlı bunu istiyordu. İsteğini gerçekleştirdim.”

KÜÇÜKLÜĞÜNDEN BERİ EVLENMEK İSTİYORDU

Küçüklüğünden beri evlenmek hayali olduğunu ifade eden 23 yaşındaki Bahar Eren “Kendi düğünümdeyim çok mutluyum. Arkadaşlarımla beraber burada eğleniyorum. Düğünüme tüm arkadaşlarımı çağırdım. Küçüklüğümden beri evlenmek istiyordum sonra Selim abimi damat bulduk. Tuğba yengem kızacak diye çok utandım.” İfadelerini kullandı.

BAHAR’IN MUTLULUĞU ÖNEMLİ

4 yıllık evli ve bir çocuğu olan ve temsili düğünde damatlık yapan Selim Yemenicioğlu “Kendisi benim teyzem olur, daha kendisi söylemeden ben damat olurum dedim. Bahar benim yeğenim, bizim için hiçbir şey engel değildir.  Bahar’ın mutluluğu bizim için her şeyden önemli Allah herkese böyle bir organizasyon yapmayı nasip eder.”

ANNESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

23 yaşındaki Bahar Eren, böyle bir güzel organizasyonu hazırlayan annesi Ayşe Uçar’a teşekkür etti.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.