Dudak Uçuklatan Fatura
16 Oca 2016 / Cmt 23:50
/ 2.114 Kez Okundu
| |

İnegöl’de Hakan Barak isimli UEDAŞ abonesine gelen 38 bin 91 TL’lik elektrik faturası görenleri hayrete düşürdü.

Yeni yıl itibari ile zamlanan elektrik birim fiyatları faturalara yansıması vatandaşların tepkisine neden oldu.

 

 Ocak ayı faturalarını gören vatandaşlar sosyal medya hesaplarından tepkilerini gösterirken İnegöl’de ikamet eden Hakan Barak isimli bir vatandaşa gelen elektrik faturası dudak uçuklatacak cinsten.

 

Geçtiğimiz ay elektrik faturasının 98 lira olduğunu ifade eden Hakan Barak “Bu ay gelen faturaya ilk baktığımda 380 lira olarak gördüm. Faturaya dikkatli baktığımda 38 bin 91 tl gelmiş, bir anda şok oldum”.

 

İŞ YERİ FATURAM DAHA DÜŞÜK GELDİ.

 

İş yerine daha düşük fatura geldiğini ifade eden Hakan Barak “Ben Radyo Medya’nın işletmecisiyim, iş yerime her ay ortalama 700-800 TL elektrik faturası gelirken bu ay iş yerime 400 lira gibi bir fatura geldi. Bende durumdan şüphelenince UEDAŞ’a başvurdum ve bir hata olabileceğini ifade ettim. İş yerime geçen aya göre daha düşük fatura evime ise geçen aya göre kat ve kat üstünde fatura gelmesi beni şaşırttı.” İfadelerini kullandı.

 

BAŞVURU YAPACAĞIM

 

Bir hata olduğunu ifade eden Hakan Barak “Bu kadar yüksek fatura gelmesinin sayaçtan kaynaklı olduğunu düşünüyorum, aksi takdirde bu kadar yüksek fatura gelmesi mümkün değil. Gereğinin yapılması için UEDAŞ’a başvuru yapacağım.” dedi





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.