Dün akşamki kavganın sebebi belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Eyl 2022 / Çar 17:30
/ 8.175 Kez Okundu
| |

Dün akşam Mahmudiye Mahallesi’nde Suriye uyruklu vatandaşlar arasında meydana gelen kavganın nedeni ortaya çıktı. İş yerine gelen şahıslar 10 bin TL para istedikleri öne sürüldü.

Olay dün akşam, Mahmudiye Mahallesi Kısmet Sokak'ta faaliyet gösteren demir doğrama iş yerinde meydana geldi. Musa Hattab ve Abdullatif Ennehar Demir doğrama iş yeri sahibi yabancı uyruklu Ahmad Ajjan Elhadid (56) ve Yusuf Ajjan El Hadid'den (34) parasını istedi. Yaşanan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavgada iş yeri sahibi ve oğlu bıçakla yaralandı. Şüpheli ve arkadaşları olaydan sonra kaçarak kayıplara karıştı. Olay yerine çok polis ekibi ve 112 ekipleri sevk edildi. Yaralı baba ve oğlu, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

SERBEST KALDILAR
Kavga sonrası harekete geçen emniyet ekipleri Musa Hattab ve Abdullatif Ennehar’ı gözaltına aldılar. Musa Hattab savcılıkça, Abdullatif Ennehar ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

PARA İSTEMİŞLER
İşyeri sahibini ifadesinde ; Şahıslarla yapılan mülakatta iş yerlerine gelen Suriye uyruklu 10-12 kişilik grubun kendilerinden 10.000 ? para istediğini şahıslara para vermeyince kendilerine bıçakla saldırdıklarını saldıranlardan 1 kişiyi daha önceden iş yerlerinde çalıştığı için tanıdıklarını adını da Abdo olarak bildiklerini beyan etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.