Dünür cinayetinde yargılama devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
12 Mar 2018 / Pzt 11:05
/ 8.147 Kez Okundu
| |

9 Nisan 2017 tarihinde Kemalpaşa Mahallesinde gerçekleşen dünür cinayetinde yargılama devam ediyor.

9 Nisan 2017 tarihinde Kemalpaşa Mahallesi Hal sokakta ikamet eden oğlu İbrahim B. ve gelini 25 yaşındaki Leyla B.’yi ziyarete gelen 55 yaşındaki Niyazi B. arasında, kayınvalideyi eve almama konusunda tartışma çıktı. Gelin Leyla B., kayınpederi Niyazi B. ile tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma sonucunda taraflar şikâyet üzerine karakolluk oldular. Karakoldan çıkan taraflar evlerine gitti. Yaşanan olay nedeniyle sinirlenen kayınpeder Niyazi B. yaklaşık iki saat sonra silahını alıp yeniden gelini ve oğlunun evine gitti.

2 KİŞİ YARALANMIŞTI

Niyazi B. bu seferde gelini Leyla B. ve gelinin babası 54 yaşındaki Ali Osman Ş. ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada evin dışına taşarken, Niyazi B. üzerindeki silahla gelini ve dünürü Ali Osman Ş.’ye kurşun yağdırdı. Silahlı saldırı sonucunda Leyla B. ile babası Ali Osman Ş. bacaklarına isabet eden kurşunlar sonucunda yaralandılar.

BİR HAFTA SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Silahlı saldırıda ağır yaralanan Ali Osman Ş. tedavi gördüğü hastanede 1 hafta sonra hayatını kaybetmişti.

BERAATİNİ TALEP ETTİ

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde hâkim karşısına çıkan sanık Niyazi B. İlk ifadesini tekrarladı. İlk ifadesinde Niyazi B. “Olay günü eşim oğlum Mesut’un evine gitti. Burada gelinim Leyla ile tartışıp karakolluk olmuşlar. Dünürüm maktul Osman Ş. beni arayarak küfür etti ve beni öldüreceğini söyledi. Bende eşimi almak için gittiğimde gelinim ile dünürüm ile denk geldim. Bana küfür ederek saldırmaya başladılar. Bende üzerimdeki silah ile ayaklarına 6 el ateş ettim. Beraatımı talep ediyorum” ifadelerini kullandı.

CEZALANDIRILSIN

Niyazi B.’nin gelini Leyla B. İse ilk ifadesinde “Kayınvalidem Kadriye B. Evime geldi ve bana saldırmaya aşladı. Bende kendisini evden çıkarttım. Daha sonra eşyalarımı toplayıp ailemi aradım. Evden çıkarken Niyazi B. Bize arkadan ateş etti. Cezalandırılmasını istiyorum.”

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti 3 tanığın dinlenmesi için duruşmayı 22 Mayıs’a erteledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.