Efsane maraton Şükrü’yü yalnız bırakmadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Efsane maraton Şükrü’yü yalnız bırakmadı
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Tem, 2019 / Cum 19:50
/ 2.940 Kez Okundu
| |

İnegölspor tribünlerinin sevilen ismi ve İnegöl Basınında bir süre görev alan dün hayatını kaybeden Şükrü Karaaslan’ı çok sevdiği tribün arkadaşları yalnız bırakmadı.

Bir dönem İnegöl Medyasında görev alan ve İnegölspor taraftarlarından olan Şükrü Karaaslan dün hayatını kaybetti.

Bugün Cuma Namazına müteakip Çeltikçi Mahalle Camisinde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

İnegölspor tribünlerinin sevilen ismi olan Şükrü Karaaslan’ı son yolculuğuna, çok sevdiği tribün arkadaşları yalnız bırakmadı.

İnegölspor tribün lideri Tevfik Taşkın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Uzaktan yakından gelen telefonla arayan. Bu hüzünlü günümüzde acımıza ortak olan öncelikle İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, İnegöl MHP İlçe başkanı Aytekin Torun ve değerli yönetimi. Eski İnegöl spor Münür Kaner, Gebze spor yönetimi ve Gebze spor tribün lideri kardeşim Sedat Tozan, İnegöl spor yönetiminden birkaç kardeşim, İnegöl spor teknik direktörü İsmail Güldüren, Bursaspor Teksas tribünlerinin sevilen adamı Necmi Ayyıldız da bizi bırakmadı. Kafkasspor başkanı Sebattin Ordu, İnegöl Bursaspor Teksas temsilcileri eski idareciler odalar esnaflar acımızı paylaştığınız için sonsuz teşekkürler. İnegölspor’umuzun en kıymetli taraftarına ve efsane maraton ailesine sonsuz teşekkürler.  


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.