El Açması Pizza Paket Servisiyle Evinizde

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
El Açması Pizza Paket Servisiyle Evinizde
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Eyl 2019 / Pzt 10:13
/ 4.519 Kez Okundu
| |

İnegöl’de 5 yıldır hizmet veren Fink Plus, el açması pizzaları paket servisiyle İnegöllülerle buluşturuyor. Firma ortaklarından Alpaslan İlhan, pizzayı 30-40 dakikada, sufleyi de 25 dakika içerisinde müşterilerine ulaştırdıklarını söyledi.

İnegöl’de 5 senedir hizmet verdiklerini aktaran Alpaslan İlhan; “5 aydır yeni yerimizde Şebboy Caddesi’ndeyiz. Cafe-Bistro olarak hizmet verirken aynı zamanda müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda pizza ve sufle paket servisimize de başladık. Birçok firma dondurulmuş pizzanın ısıtılması suretiyle pizza servisi yaparken; biz kendi hamurumuz ve kaliteli malzememizle servisimizi gerçekleştiriyoruz. Sadece kafemize gelen müşterilerimize değil bunu paket servisi olarak İnegöl’deki tüm pizza ve sufle sevenlere ulaştırmak istedik.
 
İnegöl merkez başta olmak üzere Alanyurt, Mobilyum AVM ve İMOTİM bölgesinin paket servis ağı içerisinde olduğunu kaydeden İlhan; “Pizzamız tamamıyla el açması. Ustamızın el emeği. Paket servisimiz içerisinde 8 çeşidimiz var. Kavurmalı, Alaturko, Mix, Margarita, Vejeteryan, Peporoni, Barbeku Kitchen ve Rella. Pizzanın hazırlanma ve pişme süresi yaklaşık 15-17 dakika arasında. Müşterimize siparişten itibaren 30-40 dakika içerisinde teslim ediyoruz” diye konuştu.

Sufle servisi ile ilgili de bilgi veren İlhan, şöyle devam etti: “Sufle servisimiz de olduğunu ifade etmiştim. Suflemiz İnegöl’de 5 senedir tanınan, bilinen ve müşterilerimiz tarafından tutulan bir lezzet. 2 çeşit çikolata karışımıyla gerçekleştiriyoruz. Suflenin 8 dakika pişme süresi var. En az 3 adet sipariş edilebilen sufleyi siparişten itibaren 25 dakikada müşterimize ulaştırıyoruz. Servislerimiz her gün saat 11.00 ile 23.30 arasında gerçekleştiriliyor. 715 26 55 telefon numarasıyla bize ulaşabilirler”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.