Eligür Plus dualarla açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eligür Plus dualarla açıldı
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Eki 2019 / Cum 15:29
/ 4.425 Kez Okundu
| |

Kent müzesi karşında hac umre organizasyonu, tatil rezervasyonu, tatil rezervasyonundan önce uçak bileti ve vize işlemleri alanında faaliyetine devam Eligür Turizm, bugün Süleymaniye Mahallesi Akgün Sokak Tekbir İş Merkezi’nde ’’Eligür Plus’’ olarak  2. şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Eligür Turizm sahibi Erdem Eligür, ''Eligür turizm olarak halihazırda bilindiği gibi hac ve umre organizasyonları alanında hizmet vermekteydik. Son yıllarda İnegöl'de gelişen ekonomi ile birlikte uçak bileti, vize işlemleri, otel konaklamaları gibi alanlarda da hizmet vermeye başladık. Kıymetli İnegöl'lü hemşehrilerimize daha ulaşılabilir, otopark sıkıntısı olmayan merkezi bir yerde daha rahat şekilde ağırlamak adına buradaki ofimizi açtık. Açılışımıza gelen tüm konuklarımıza tekrardan hoş geldiniz diyor, herkesi ofisimize bekliyoruz. Allah utandırmasın inşaallah ''dedi.


Açılışa katılan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yeni iş yerinin hayırlı olmasını diledi. Taban konuşmasında, ''Erdem Eligür  ile geçmişte siyasette de yolumuz kesişmişti, siyaset yaptığımız için kendisini de tanıyorum, burada olmaktan da çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bizim bildiğimiz genç kardeşlerimin artık tecrübeli babalarından aile bireylerinden işletmelerini alıp daha ileriye götürme çalışmaları gerçekten takdire şayan. İnegöl'ün zaten böylede güçlü bir yanı var inşallah bu artarak devam edecek. Ben genç kardeşimizin ikinci iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Allah sizlere bereketli kazançlar nasip etsin '' dedi

Son olarak konuşan İnegöl Ticaret Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ '' İşletmenin genç kardeşimize ve İnegölümüze hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim bol kazançlar nasip etsin'' dedi.

Ardından yapılan dualar sonrası kesilen kurdele kesimi sonrası iş yeri hizmete açıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.