Emniyet müdürüne teşekkür ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Emniyet müdürüne teşekkür ziyareti
01 Kas 2018 / Per 12:52
/ 7.509 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’i makamında ziyaret etti.

Yeni görevi ile ilgili İlçe Emniyet Müdürüne tebriklerini ileten İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, Saadet Partisi olarak ihtiyaç duyulan her durumda Emniyet Teşkilatının yanında olduklarını belirtti. Bir toplumun huzurlu olmasının temel unsurlarından birinin de asayiş ve güvenlik olduğunu belirten Eroğlu özellikle son zamanlarda hissedilir derecede asayiş ve emniyette iyileşme olduğunu belirterek İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’e ayrıca teşekkür etti.
 
İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Çetin ise yaptığı açıklamada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha önceden Bursa İl Emniyet Güvenlik Şube Müdürlüğü, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Orhangazi Emniyet Müdürlüğü görevlerinde bulunduğunu belirten Erçetin, “Şimdi de Emniyet Teşkilatımızın görevlendirmesiyle İnegöl ilçemizde göreve başladık. Ancak hemen belirtmeliyim ki İnegöl özellikle kozmopolitlik yapısı ile muhteşem bir yer. İnegöl’ü çok sevdim” dedi.  Halkın içinde çalışan bir yapısı olduğunu belirten Erçetin: “İdari görevlerimizin yanı sıra sürekli olarak halkın içinde, vatandaşın yanında olmayı önemli görüyorum. Çünkü problemlerin çözümünde en önemli yöntem, sorunları birinci ağızdan dinlemek, olayları kendi gözünüzle görüp analiz etmektir. Bu anlamda ben ve teşkilatım mesai mefhumu gözetmeden 7/24 prensibi ile halkımızla birlikte görevimizi yapıyoruz.” dedi.
İnegöl’e İlçe Emniyet Müdürü olarak geldiğini ancak aslında büyük bir il ile karşılaştığını belirten Ramiz Erçetin: “İnegöl bir ilçe, ancak bugün birçok ilden daha büyük. Bizler 350-400 civarında bir personel ile bir il kadar büyük olan İnegöl’de asayişi en iyi şekilde sağlıyoruz. Öyle durumlar oluyor ki memur arkadaşlarım gece mesaisinden çıkıp gündüz ayrıca göreve gidiyorlar. Büyük bir özveri var. Bugün İnegöl’de asayişi bu kadar personelle sağlamamızdaki en önemli unsur özveridir. Bu sebeple ben teşkilattaki memurlarıma ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
Göreve başladığı andan itibaren İnegöl’ün en önemli asayiş konuları ile ilgili çalışma yaptığını belirten Ramiz Eretin; “Bugün bu ülkenin en büyük sorunu terör, ikinci sorunu ise uyuşturucudur. Ben İnegöl’de özellikle uyuşturucu ile mücadeleye çok önem veriyorum. Dinamik, genç bir nüfusa sahibiz. Bu gençlerimizi bu uyuşturucu illetinden uzak tutmak adına ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bu konuda da sivil toplum kuruluşlarımıza da, siz siyasi partilerimize de önemli görev düşüyor. Bunun yanında ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar malumunuzdur. 15 Temmuz gibi hain bir kalkışma atlattık. Tüm oyunlar bizim birlik ve beraberliğimizi bozmak üzere kurulmuş. İşte bu sebeple bizler İnegöl’de birbirimizi muhabbetle kucaklamalıyız. Huzurun da birliğin de emniyetin de temelinde bu yatar. Onun için mesajlarımız hep kucaklayıcı, birlik ve beraberliğimize yönelik olmalıdır.” Dedi.
Ziyaret akabinde İlçe Başkanı Hasan Eroğlu tarafından İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’e çiçek ve Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ın “DAVAM” kitabı hediye edildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.