Emre Aktaş İnegölspor’da

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Emre Aktaş İnegölspor’da
20 Haz 2016 / Pzt 18:28
/ 1.301 Kez Okundu
| |

İnegölspor, Diyarbekirspor’dan eski futbolcusu, forvet Emre Aktaş ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan As Başkan Mehmet Döngel "Transferlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bugünde İnegölspor'da daha önce forvet mevkisinde oynamış Emre Aktaş kardeşimizle anlaştık. Kendisine ve İnegölsporumuza hayırlı olsun. İnşallah gollerini İnegölspor için atacak. Ondan çok şey bekliyoruz. Onunda bunun farkında olduğunu biliyoruz. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah bayrama kadar transferlerimizi bitireceğiz.” Dedi

BURSASPOR’DAN 2-3 OYUNCU TALEP ETTİK

Bursasspor’dan 2-3 oyuncu istediklerini ifade eden Döngel “ 3 transfer daha düşünüyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bursaspor'dan 2-3 tane oyuncu talep ettik. Verirlerse onları istiyoruz."

İNEGÖLSPOR’DA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM

İnegölspor’da şampiyonluk yaşamak istediğini ifade eden Emre Aktaş  "İnegölspor'da yıllar önce oynadım. O zaman Uşakspor şampiyon olmuştu. Biz 2. olmuştuk ve bu benim içimde hep yara kalmıştı. İnegölspor'da şampiyonluk yaşamak istiyordum her zaman. İnegölspor her zaman hedefi olan bir takım oldu. Ben buralıyım zaten. Buranın ne kadar büyük bir camia olduğunu biliyorum. Taraftarını tanıyorum, yöneticileri tanıyorum. Hedefi olduğunu da biliyorum. Hedefi olduğu için zaten İnegölspor'da oynamak istedim ve inşallah yarım kalan şampiyonluk hayalimi İnegölspor'da tamamlamak için geldim. İnşallah hep birlikte başaracağımıza inanıyorum."ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Aktaş, kendini bordo-beyazlı renklerimize bağlayan 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.