Engelli kıza tecavüzde tutuklu sayısı 5’e yükseldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
31 Tem, 2018 / Sal 17:22
/ 36.050 Kez Okundu
| |

Evden kaçan kıza Kurşunlu Mahallesi’nde, cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şüphelilerden birisinin daha tutuklanmasıyla tutuklu sayısı 5’e yükseldi. Olayın ardından askerlik görevi için İstanbul’a giden şahsın yakalandığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre; Çanakkale’nin Çan ilçesinde ikamet eden ve 15 gün önce ‘markete gidiyorum’ diyerek evden ayrılan 22 yaşındaki Bipolar hastası Gamze U., İnegöl’e bağlı Kurşunlu Mahallesi’ne geldi.
 
Barakada genç kıza, tanıştığı kişi ile arkadaşları cinsel istismarda bulundu. Olayın ardından Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yolda bulunarak ailesine teslim edilen genç kızın verdiği ifade doğrultusunda başlatılan soruşturma kapsamında 9 kişi gözaltına alındı.
 
Jandarma karakolunda işlemleri tamamlanan şüpheliler, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.
 
Savcılık ifadelerinin ardından Sulh Ceza mahkemesine sevk edilen 9 kişiden Uğur C., Emir K., Ali K., ile Ayhan Y., tutuklanarak cezaevine gönderilirken; E.G., T.G., İ.A., S.B., ve yüzde 50 zihinsel engelli olduğu öğrenilen Y.K., adli kontrol şartı ile serbest kaldı.
 
ASKER TUTUKLANDI
9 kişinin ilk kez yargılanmasının ardından bir şüpheli daha yakalandı. Olayın ardından askerlik görevini yapmak üzere İstanbul İli Maltepe İkmal ve Maliye Okulu Eğitim Merkezi Komutanlığına giden C.Y. isimli gençte İstanbul Maltepe’deki adliyede hakim karşısına çıkarıldı.
 
C.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Böylelikle olayla alakalı tutuklu sayısı 5’e çıktı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.